От х:

Днес в x:

Хасково с приказка за силата срещу коронавируса (видео)

Община Хасково и творци от местните културни институции започнаха обща кампания в извънредното положение, съобщиха от кметството.

„Разкажете приказка за силата. Покажете, че талантът е по-силен от заразата. Че за изкуството няма физически граници. Че духът на Хасково е непобедим”, призоваха от общината.

Първи в кампанията се включи директорът на хасковския театър „Иван Димов“ Стелиян Николов. Вижте как той и малкия Самуил разказват приказки и кого предизвикаха.

„Хасково ще се справи! Хасково сме всички ние!”, посочиха още от общината.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (17)

 • 1
  Ен
  Енчо
  21 -3
  14:35, 4 апр 2020
  И аз да разкажа една приказка за силата:
  Като най после разбрал неспособността си да управлява в труден момент, кметът на Н-ската община, известен още и като обратното на острото, намерил сили да се откаже от кметския пост и да се прибере у тях.
  • Дя
   Дядо Коледа
   13 -3
   15:45, 4 апр 2020
   Енчо ти вярваш ли в Дядо Коледа? Е тогава може би и оня дето му викат обратното на -умното– може да се сети , че става дума за него.
  • Ам
   АмериканскияХойКосмат
   7 -3
   16:08, 4 апр 2020
   Оня ден аз пък гледах притчата "Свадбите на Иван Асен 2-ри"
   .... и като великия Апостол Карамитев (Иван Асен 2-ри" ще кажа
   на Чичо ни Борил от Банкя
   "Чичо Боцко - Аз ще бъда безкръвен" - преди да му избода очите :))
  • И тогава моя Голям Бял Брат Боци Маймуната
   удари корона вируса и го пребори ,
   като прасе тиква
  • Уч
   Учител
   4 -7
   20:54, 4 апр 2020
   Докато пишеш сваДби ще си останеш прост трол с акъл на амеба. Толкова за коментиращите тук.
  • Когато такива като Стелиян Николов,
   не разказват приказки по ю-тюб ,
   а със сопи в ръце
   потърсят
   своите Конституционни права пред Народното Събрание
 • 2
  Зк
  ЗКПЧ
  9 -10
  16:04, 4 апр 2020
  Тука коментират двама дебили над мен .
  Другари плашипутаци ,,енчо" и ,,дядо коледа" що не се скриете задклавиатурни плашоци.
  Хората от театъра правят нещо смислено за децата , а вие политиканствате!
 • 3
  Ки
  Кирик Стефчов
  9 -3
  16:10, 4 апр 2020
  Те Турците не са учили Българите да бъдат Гяури.
  Ние сами сме си го правили :))
 • 4
  Ян
  Янко Митев
  18 -2
  17:20, 4 апр 2020
  Не ви разбирам? Някой е направил нещо за вас и децата.Незнам дори дали сте го гледали? Никой не му е плащал за това.Подарява трудът си на всички вас! Ами кажете една добра дума ! Кмета можете да го коментирате всеки ден и къде ли не! Браво Стельо! А вие коментаторите дето сте в амнезия и не си спомняте че сте били деца....Съжалявам ви!
  • На
   Наско Христов
   11 -2
   17:28, 4 апр 2020
   Присъединявам се Янко!Браво на Стелиян!Нека поне тук да не месим политиката!
  • Пари ли искаш или медал?
   - Истинският творец не работи за слава и почести, Ваше величество!
 • 5
  Цъ
  ЦЪФа
  5 -2
  20:55, 4 апр 2020
  Браво Стелияне . до някои мишоци по-горе Кирик Стефчов ви го е казал, ,,не сме народ а мърша,,Славейков.
 • 6
  Зр
  Зрител
  5 -4
  20:57, 4 апр 2020
  За вас тъпи чехльовци дето сте се развихрили тука само гърч и мизерия. Вие не сте хора. Вие сте безмозъчни вируси с интернет.
  Браво на актьорите и на всички творци, които ще се включат в това. Имаме нужда от позитивни послания. Благодарим ви!
 • 7
  Ба
  баба яга хасковска
  7 -5
  21:13, 4 апр 2020
  За в момента приказките с ужаси на братя грим най си ни подхождат за ситуацията. А след 1 месец и нещо след велик ден филми на ужасите ще ни се струват като розови бестселъри сравнено с хасковския ужасен ритъм на живот! За тези които оживеят да живеят дълго като в приказка до следващия ковит 20.
  • Дя
   Дядо Йоцо
   5 -1
   10:20, 5 апр 2020
   Бабо Яго дали ще оживееш зависи от тебе да не миткаш напред назад и да ръсиш зарази. И дали ще си жива не ми пука но ме е яд че заразиш нормални хора. Зетова прибирай си метлата и изчезни
 • 8
  11
  11111
  4 0
  12:09, 5 апр 2020
  защо децата ни трбва да стават ГРЕТХЕН... в миналото сме имали епидемии но имахме приказки за Кумчо Вълчо- Лисана Заека и т.н. -едно е да учиш децата на обща хигиена а друго ...ЩЕ те ИЗЯДЕ КОРОНАТА...има милиони видове вируси и бактерии около нас които не са по малко опасни защото търсят слаба имунна система-ЗДРАВ ДУХ ЗДРАВО ТЯЛО-а не стресирано ДЕТЕ...вчера в България има починали 286 граждани от тях 3 с КОРОНА ...не шокирайте децата с ПРИКАЗКИ ...
 • 9
  Ма
  МАЙОРА ОТ СС
  2 -1
  15:45, 5 апр 2020
  Най позитивно ще ви кажа,че корона вирус няма и не влизайте в еврейската им схема...печатницата на евреите просто трябва насила да даде едни пари и глупаците да ги платят с лихвите...

Хороскоп за 04.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Възможно е днес да се разочаровате от развитието на събитията на работното място, но за щастие ще ви се отдаде възможност да постъпите по начин, който в крайна сметка да ви удовлетвори. Подновявате стара връзка което настина ви въодушевява. Бъдете внимателни обаче, за да не останат излъгани очакванията ви. Ще бъдете заинтригувани от нещо.
04 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С желание ще погледнете на предложение за повече развлечения днес, макар, че имате достатъчно свои ангажименти. При добра организация можете да имате всичко, което пожелаете. От вас зависи. Отношенията ви с някой, когото харесвате ще се задълбочат, бъдете търпеливи и по-малко своенравни.
04 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Физическият ви тонус е отличен и това ще ви позволи да предприемете действия в много посоки. Ще се ангажирате с много задачи, а това предполага повече отговорност и концентрация. Не пренебрегвайте непосредствените си задължения. Съсредоточете се и определете приоритетите си. Намерете време и за разтоварване. На някои от вас предстои дълго пътуване.
04 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Налага се да свършите доста неща днес. Някои от вас са си поставили доста амбициозни цели и нямате никакво време ако сте решили да успеете на време. Притежавате необходимите качества и ви е нужна малко повече концентрация, за да се справите. Все по-близо сте до сърцето на желания човек и просто трябва да проявите търпение и да не насилвате събитията.
04 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Няма съмнения, че с труда и упорството си създавате предпоставки за положителни развития в живота си. Сътрудничеството с влиятелен човек ще ускори придвижването на конкретна задача от сферата на професионалните интереси, образованието, бизнеса или в социален аспект. Всичко започнато днес обещава да свърши навреме и успешно.
04 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Днес сте изключително работоспособни и смятате, че с всичко което ви очаква можете да се справите сами. Наистина имате реални шансове за успех, но не пренебрегвайте мнението и помощта на околните. Със сигурност могат да са ви от полза. Случайно ще разберете нещо много важно за вас и това ще ви зарадва. Съхране-те част от енергията си и зарадвайте приятно семейството си.
04 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Духовната ви принадлежност към общочовешките ценности ви кара да търсите и да общувате с хора, близки по дух и култура. Ще дадете изява на претенциите си към някого, но това няма да го отдалечи от вас, напротив. Щастливи ще бъдете да откриете, че имате сродни интереси и се вълнувате от общи преживявания.
04 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Имате доста проблеми на работното място днес, но желанието ви за успех е по-силно от всичко, затова няма да е чудно че бързо успявате да се справите с тях. Мил жест от страна на близък приятел ще ви накара да се чувствате особено значими. Силните чувства, които изпитвате към определен човек могат да станат причина за нещо, което съвсем не очаквате.
04 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С работата си през последните дни сте създали условия за по-ускорено развитие на събитията. Няма да останете безучастни и днес, ще продължите активно да следвате логиката им, приобщавайки към идеите си и други съмишленици. За всички от знака е в сила прогнозата, че скоро ще получат това, към което се стремят.
04 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
С цената на повече труд и нерви ще свършите предвиденото за днес. Не бъркайте интуицията с желанията си, за да не объркате и посоката. Ако ви измъчват съмнения, потърсете подходящия човек, с когото можете да споделите вълненията си. Освен, че ще получите добър съвет, ще ви стане и по-леко на душата. Финансова подкрепа.
04 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Радвате се на добро настроение днес, което до голяма степен е обусловено от положителното развитие на делата ви в личен план. Успявате да стабилизирате отношенията си с човек на когото особено държите и това повдига духа ви. За предпочитане е да не предприемате нищо грандиозно днес, тъй като едва ли ще бъдат изпълнени всичките ви очаквания.
04 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
04 юни 2020
Последни новини