От х:

Днес в x:

14 °C

Градската градина под ключ, спорт и разходка на "Кенана"

Изображение 1 от 6

  Градската градина в Хасково е заключена от днес. Това е така защото вече е в сила заповедта на министъра на здравеопазването, според която се забраняват посещения на паркове, градски градини, детски и спортни площадки на открито и закрито. Мярката бе наложена заради усложняващата се ситуация с разпространението на коронавируса в България.

  В известния хасковски парк "Кенана" обаче все пак имаше посетители. Някои от минувачите видимо бяха тръгнали на разходка, други пък минават по необходимост, тъй като работят или живеят в района. Имаше и спортуващи младежи на фитнес уредите.

  Из по-малките детски площадки в града също на места имаше посетители, макар и малко.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (21)

  • 1
   Хо
   Ходжата от ГРОБ/ДПС
   6 -21
   15:16, 21 мар 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 2
   Ga
   Galin
   25 -13
   15:25, 21 мар 2020
   За Станислав Дечев кмета и неговия кризисен щаб отново ни дума, ни вопъл, ни стон. Може би мъдро следи нещата през фейсбук, гради стратегии и дава ЦРУ (Ценни Ръководни Указания).
   • Хр
    Християн Комунист
    8 -15
    15:33, 21 мар 2020
    Дано се размине на Кауньдере - все пак ми е родния... Виж коментара
   • Бу
    Буден
    1 -5
    16:50, 21 мар 2020
    Нещо не си разбрал бе пич Виж коментара
  • 3
   Хо
   хора
   18 -5
   16:21, 21 мар 2020
   Правят по 100 теста на ден. И заразените са най-малко 10. Ами ако правиха по 1000 теста на ден???? а???? Дали нямаше да са повече заразените?
   • Re
    real data
    10 -4
    19:06, 21 мар 2020
    Заразените в България са най-малко 3 000 души.
  • 4
   Ма
   Манчо
   29 -19
   17:45, 21 мар 2020
   На тези разхождащи се безотговорни на кенана,задължително трябва да им треснат по една глоба.И на нас ни се разхожда БЕ тъпанари,Ама спазваме карантината.Какво ли ще стане ,ако и ние излезне на кенана в това хубаво време.Отговор:Пандемия.Пфууууу
   • Ха
    Хаха
    13 -4
    20:45, 21 мар 2020
    Ще видим дали ако това трае още 2 месеца дали ,още 2 месеца ще си седиш вкъщи ,а ако не работиш и си без пари ,ще видим дали ще ти се стои вкъщи
  • 5
   Тя
   Тянката
   18 -5
   17:47, 21 мар 2020
   Общинската полиция пази някой да не иде на уредите до езерото на кенана, а че други разхождат кучета на същото място и при това има табела "забранено и глоба за разхождане на домашни любимци " на полицаите не им прави впечатление!!!
   Или не могат да четат или трябва да им бъде наредено отгоре!!!
   И от снимката е видно как се разхождат четирикраки на алеята за велосипеди!!
   • Тя
    Тянкааа
    10 -6
    18:18, 21 мар 2020
    Вируса го разнасят тъпите двуноги, не четириногите. Също е видно, че двуноги, с ногите си, се разхождат на алеята за велосипедисти.
   • Ко
    КОТАРАК
    0 0
    14:38, 22 мар 2020
    *****...
  • 6
   Па
   Панаетюф Теню
   7 -5
   18:43, 21 мар 2020
   Затворите и Станко в Градската, ама сам там да седи и да н са пречка. Закот с нега и биз нега се те л@*на.
  • 7
   Ел
   Ели
   9 -3
   20:01, 21 мар 2020
   Много точни коментари! Всички са за глоба с кучета или без. Но никой не обича спазва правилата, а и като няма кой да ги глоби. Въпреки табелите там се разхождат кучета, а за събирането на акитата им и дума не може става. По - големият проблем сега е на тези разхождащите се хорица да им наложат глоби, защото заради тяхната безотговорност ще страдат и тези, които искат да защитят себе си и близките си.
  • 8
   Об
   Обяснявам на хаха
   13 -4
   21:00, 21 мар 2020
   Слушай внимателно хаха:идеята е да стоим поне 2 седмици в къщи ,А не да се разхождаме на кенана.По този начин можем да ограничим РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО навируса.За да не се налага ако не спазваме карантината,аз,ти и останалите да оставаме два месеца в къщи без пари и т.н.Ама тва което ти пишеш ще стане ако СЕГА сме на кенана.Ама нали се сещаш ,че тези на кенана могат да направят така,че да се сбъднат думите ти,не дай боже
  • 9
   Тя
   Тянката
   6 -2
   21:25, 21 мар 2020
   По бтв и други телевизии иронизираха водителите на кучетата, че за тях няма проблем с карантината!
   Възмущавам се че идваха от долу където също има табела по 5-6 на тайфи с още толкова кучета и реакция никаква от полицаите!!!! Не ги забелязваха !!! Защо????
   Утре ще си взема плюшеното куче кукла и ще се правя че го разхождам! Куклата ми не пикае и ръси фекалии!!!
   • To
    toy
    1 -4
    23:24, 21 мар 2020
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 10
   Бо
   Бозалиев
   13 -1
   21:29, 21 мар 2020
   На една от снимките е небезизвестната лекарка д-р Мария Александрова. Лекар не спазва разпоредбите , вие очаквате нормалните граждани. Нито има предпазни маски и ръкавици ,нито е на нужните 1,5 метра от хората с нея. А дали самите лекари не знаят нещо което ние не знаем? Странно
  • 11
   Тя
   Тянката
   6 -2
   22:01, 21 мар 2020
   Бозалиев -Така е лекарите са най-безотговорните и за момента фактите го потвърждават! От първите заразени бе докторка скитала по симпозиуми а от скоро болен лекуващ доктор заразил цяло отделение и сега болните са под карантина благодарение на лекуващия ги!
  • 12
   Ри
   РИЮ
   10 0
   22:08, 21 мар 2020
   Утре който иска да излезе на разходка до Градската градина има най малко 10-12 бездомни кучета всеки хваща по едно и на кенана,поне аз така мисля да направя вече,защото с две малки деца толкова мие трудно да стоя и да ги занимавам вкъщи,а някои които се мислят за много умни се разхождат и по този начин сто процента ще се удължи кризистният период.И ние родителите с децата след вируса всички ще ходим по психиятъри...Моля ви като родител мислете,първо за себеси и после за всички в какво положение са.МОЛЯ ВИ :((((
  • 13
   Ни
   Николай
   0 0
   19:31, 22 мар 2020
   Някой да ви е дал разрешение да качвате мой снимки???
  • 14
   Ни
   Николай
   0 0
   19:32, 22 мар 2020
   Ши го *** дебелака който снимаше :*

  Хороскоп за 28.03.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Разумни и прагматични, ще се справите с всяко предизвикателство, независимо от цената. Не позволявайте на финансовите затруднения да ограничават мисленето ви. Проблемите в семейството решавайте спокойно, като говорите и насърчавате останалите също да го правят. Бъдете открити и по-често се вслушвайте в думите им.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С практичен подход ще отдавате предпочитание на онези хора и ситуации, от които бихте имали полза за момента. Ще усвоявате новостите в движение, без това да се отразява на темпото ви. По такъв начин ще поддържате информираността си и ще бъдете конкурентно способни във всеки един момент.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Отнасяйте се с повишено внимание към дребните неща около себе си, за да избегнете конфликтна ситуация. Имате шанс да направите добър избор от многото предложения, които ще получите, ако проявите повече далновидност. Не се колебайте да споделите вълненията си с хората, на които можете да разчитате.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  За домошари като вас, скъпи Раци този ден предлага неизброими възможности. Можете да се развихрите на не едно място и да свършите много полезна работа. Кулинарните ви способности ще бъдат достойно оценени. Държите всичко да е изрядно и правите всичко, за да е така.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Активни и уверени в себе си ще откриете нещото, което сте търсили дълго. Може би там е бъдещето ви. Отношенията с хората от обкръжението ви ще са отлични, което допълнително ще ви подтиква към действия. Ще ви вълнуват успехите на другите, а това ви прави по-добри и толерантни.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще бъдете в добро настроение и ще се радвате на взаимни чувства с близките ви. Добри вести ще ви донесат хора от далече. Запазете търпението си и не изпреварвайте събитията. Скоро ще имате причини да сте по-забързани, ще ви притиснат срокове и по-високи обороти. Починете си.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет е да не рискуват излишно днес. Заложете на сигурните пътища и не оставяйте на случайността да определя хода на решенията ви. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  От действията ви днес ще зависи дали ще изживеете деня си спокойно или в напрегнато очакване. Някои ще предприемат пътуване, с което ще се опитат да уредят личните си дела. Избягвайте споровете, дори да става дума за дребни неща. Рискувате да си развалите настроението и да получите главоболие.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Рискът, който предприемат мнозина от вас е съвсем оправдан. Оставете времето да докаже правотата ви и бъдете уверени в успеха си. Доверието, което оказвате на познат човек е точно на място и няма основания за притеснение.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Промени в плановете ви за днес ви карат да търсите алтернативи, които са максимално приемливи. Това може да се окаже трудоемка задача, но вие сте упорити и не се отказвате толкова лесно. Не пренебрегвайте усилията на човек от обкръжението ви да направи нещо за вас. Ще научите нещо приятно, свързано с обекта на вашите чувства.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес събирате информация относно работата си, която ще ви бъде полезна за в бъдеще. Оставете настрана въпроси, които касаят лично околните, те само могат да ви отдалечат от целите ви. Привлечени сте от интригуваща личност, за която отделяте голяма част от времето си напоследък. Възможно е това увлечение да прерасне в дълбока сърдечна връзка.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
  28 мар 2020
  Последни новини