От х:

Днес в x:

28 °C

Градската градина под ключ, спорт и разходка на "Кенана"

Изображение 1 от 6

  Градската градина в Хасково е заключена от днес. Това е така защото вече е в сила заповедта на министъра на здравеопазването, според която се забраняват посещения на паркове, градски градини, детски и спортни площадки на открито и закрито. Мярката бе наложена заради усложняващата се ситуация с разпространението на коронавируса в България.

  В известния хасковски парк "Кенана" обаче все пак имаше посетители. Някои от минувачите видимо бяха тръгнали на разходка, други пък минават по необходимост, тъй като работят или живеят в района. Имаше и спортуващи младежи на фитнес уредите.

  Из по-малките детски площадки в града също на места имаше посетители, макар и малко.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (21)

  • 1
   Хо
   Ходжата от ГРОБ/ДПС
   6 -21
   15:16, 21 мар 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 2
   Ga
   Galin
   25 -13
   15:25, 21 мар 2020
   За Станислав Дечев кмета и неговия кризисен щаб отново ни дума, ни вопъл, ни стон. Може би мъдро следи нещата през фейсбук, гради стратегии и дава ЦРУ (Ценни Ръководни Указания).
   • Хр
    Християн Комунист
    8 -15
    15:33, 21 мар 2020
    Дано се размине на Кауньдере - все пак ми е родния... Виж коментара
   • Бу
    Буден
    1 -5
    16:50, 21 мар 2020
    Нещо не си разбрал бе пич Виж коментара
  • 3
   Хо
   хора
   18 -5
   16:21, 21 мар 2020
   Правят по 100 теста на ден. И заразените са най-малко 10. Ами ако правиха по 1000 теста на ден???? а???? Дали нямаше да са повече заразените?
   • Re
    real data
    10 -4
    19:06, 21 мар 2020
    Заразените в България са най-малко 3 000 души.
  • 4
   Ма
   Манчо
   29 -19
   17:45, 21 мар 2020
   На тези разхождащи се безотговорни на кенана,задължително трябва да им треснат по една глоба.И на нас ни се разхожда БЕ тъпанари,Ама спазваме карантината.Какво ли ще стане ,ако и ние излезне на кенана в това хубаво време.Отговор:Пандемия.Пфууууу
   • Ха
    Хаха
    13 -4
    20:45, 21 мар 2020
    Ще видим дали ако това трае още 2 месеца дали ,още 2 месеца ще си седиш вкъщи ,а ако не работиш и си без пари ,ще видим дали ще ти се стои вкъщи
  • 5
   Тя
   Тянката
   18 -5
   17:47, 21 мар 2020
   Общинската полиция пази някой да не иде на уредите до езерото на кенана, а че други разхождат кучета на същото място и при това има табела "забранено и глоба за разхождане на домашни любимци " на полицаите не им прави впечатление!!!
   Или не могат да четат или трябва да им бъде наредено отгоре!!!
   И от снимката е видно как се разхождат четирикраки на алеята за велосипеди!!
   • Тя
    Тянкааа
    10 -6
    18:18, 21 мар 2020
    Вируса го разнасят тъпите двуноги, не четириногите. Също е видно, че двуноги, с ногите си, се разхождат на алеята за велосипедисти.
   • Ко
    КОТАРАК
    0 0
    14:38, 22 мар 2020
    *****...
  • 6
   Па
   Панаетюф Теню
   7 -5
   18:43, 21 мар 2020
   Затворите и Станко в Градската, ама сам там да седи и да н са пречка. Закот с нега и биз нега се те л@*на.
  • 7
   Ел
   Ели
   9 -3
   20:01, 21 мар 2020
   Много точни коментари! Всички са за глоба с кучета или без. Но никой не обича спазва правилата, а и като няма кой да ги глоби. Въпреки табелите там се разхождат кучета, а за събирането на акитата им и дума не може става. По - големият проблем сега е на тези разхождащите се хорица да им наложат глоби, защото заради тяхната безотговорност ще страдат и тези, които искат да защитят себе си и близките си.
  • 8
   Об
   Обяснявам на хаха
   13 -4
   21:00, 21 мар 2020
   Слушай внимателно хаха:идеята е да стоим поне 2 седмици в къщи ,А не да се разхождаме на кенана.По този начин можем да ограничим РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО навируса.За да не се налага ако не спазваме карантината,аз,ти и останалите да оставаме два месеца в къщи без пари и т.н.Ама тва което ти пишеш ще стане ако СЕГА сме на кенана.Ама нали се сещаш ,че тези на кенана могат да направят така,че да се сбъднат думите ти,не дай боже
  • 9
   Тя
   Тянката
   6 -2
   21:25, 21 мар 2020
   По бтв и други телевизии иронизираха водителите на кучетата, че за тях няма проблем с карантината!
   Възмущавам се че идваха от долу където също има табела по 5-6 на тайфи с още толкова кучета и реакция никаква от полицаите!!!! Не ги забелязваха !!! Защо????
   Утре ще си взема плюшеното куче кукла и ще се правя че го разхождам! Куклата ми не пикае и ръси фекалии!!!
   • To
    toy
    1 -4
    23:24, 21 мар 2020
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 10
   Бо
   Бозалиев
   13 -1
   21:29, 21 мар 2020
   На една от снимките е небезизвестната лекарка д-р Мария Александрова. Лекар не спазва разпоредбите , вие очаквате нормалните граждани. Нито има предпазни маски и ръкавици ,нито е на нужните 1,5 метра от хората с нея. А дали самите лекари не знаят нещо което ние не знаем? Странно
  • 11
   Тя
   Тянката
   6 -2
   22:01, 21 мар 2020
   Бозалиев -Така е лекарите са най-безотговорните и за момента фактите го потвърждават! От първите заразени бе докторка скитала по симпозиуми а от скоро болен лекуващ доктор заразил цяло отделение и сега болните са под карантина благодарение на лекуващия ги!
  • 12
   Ри
   РИЮ
   10 0
   22:08, 21 мар 2020
   Утре който иска да излезе на разходка до Градската градина има най малко 10-12 бездомни кучета всеки хваща по едно и на кенана,поне аз така мисля да направя вече,защото с две малки деца толкова мие трудно да стоя и да ги занимавам вкъщи,а някои които се мислят за много умни се разхождат и по този начин сто процента ще се удължи кризистният период.И ние родителите с децата след вируса всички ще ходим по психиятъри...Моля ви като родител мислете,първо за себеси и после за всички в какво положение са.МОЛЯ ВИ :((((
  • 13
   Ни
   Николай
   0 0
   19:31, 22 мар 2020
   Някой да ви е дал разрешение да качвате мой снимки???
  • 14
   Ни
   Николай
   0 0
   19:32, 22 мар 2020
   Ши го *** дебелака който снимаше :*

  Хороскоп за 18.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
  18 сеп 2020
  Последни новини