От х:

Днес в x:

24 °C

Градската градина под ключ, спорт и разходка на "Кенана"

Изображение 1 от 6

  Градската градина в Хасково е заключена от днес. Това е така защото вече е в сила заповедта на министъра на здравеопазването, според която се забраняват посещения на паркове, градски градини, детски и спортни площадки на открито и закрито. Мярката бе наложена заради усложняващата се ситуация с разпространението на коронавируса в България.

  В известния хасковски парк "Кенана" обаче все пак имаше посетители. Някои от минувачите видимо бяха тръгнали на разходка, други пък минават по необходимост, тъй като работят или живеят в района. Имаше и спортуващи младежи на фитнес уредите.

  Из по-малките детски площадки в града също на места имаше посетители, макар и малко.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (21)

  • 1
   Хо
   Ходжата от ГРОБ/ДПС
   6 -21
   15:16, 21 мар 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 2
   Ga
   Galin
   25 -13
   15:25, 21 мар 2020
   За Станислав Дечев кмета и неговия кризисен щаб отново ни дума, ни вопъл, ни стон. Може би мъдро следи нещата през фейсбук, гради стратегии и дава ЦРУ (Ценни Ръководни Указания).
   • Хр
    Християн Комунист
    8 -15
    15:33, 21 мар 2020
    Дано се размине на Кауньдере - все пак ми е родния... Виж коментара
   • Бу
    Буден
    1 -5
    16:50, 21 мар 2020
    Нещо не си разбрал бе пич Виж коментара
  • 3
   Хо
   хора
   18 -5
   16:21, 21 мар 2020
   Правят по 100 теста на ден. И заразените са най-малко 10. Ами ако правиха по 1000 теста на ден???? а???? Дали нямаше да са повече заразените?
   • Re
    real data
    10 -4
    19:06, 21 мар 2020
    Заразените в България са най-малко 3 000 души.
  • 4
   Ма
   Манчо
   29 -19
   17:45, 21 мар 2020
   На тези разхождащи се безотговорни на кенана,задължително трябва да им треснат по една глоба.И на нас ни се разхожда БЕ тъпанари,Ама спазваме карантината.Какво ли ще стане ,ако и ние излезне на кенана в това хубаво време.Отговор:Пандемия.Пфууууу
   • Ха
    Хаха
    13 -4
    20:45, 21 мар 2020
    Ще видим дали ако това трае още 2 месеца дали ,още 2 месеца ще си седиш вкъщи ,а ако не работиш и си без пари ,ще видим дали ще ти се стои вкъщи
  • 5
   Тя
   Тянката
   18 -5
   17:47, 21 мар 2020
   Общинската полиция пази някой да не иде на уредите до езерото на кенана, а че други разхождат кучета на същото място и при това има табела "забранено и глоба за разхождане на домашни любимци " на полицаите не им прави впечатление!!!
   Или не могат да четат или трябва да им бъде наредено отгоре!!!
   И от снимката е видно как се разхождат четирикраки на алеята за велосипеди!!
   • Тя
    Тянкааа
    10 -6
    18:18, 21 мар 2020
    Вируса го разнасят тъпите двуноги, не четириногите. Също е видно, че двуноги, с ногите си, се разхождат на алеята за велосипедисти.
   • Ко
    КОТАРАК
    0 0
    14:38, 22 мар 2020
    *****...
  • 6
   Па
   Панаетюф Теню
   7 -5
   18:43, 21 мар 2020
   Затворите и Станко в Градската, ама сам там да седи и да н са пречка. Закот с нега и биз нега се те л@*на.
  • 7
   Ел
   Ели
   9 -3
   20:01, 21 мар 2020
   Много точни коментари! Всички са за глоба с кучета или без. Но никой не обича спазва правилата, а и като няма кой да ги глоби. Въпреки табелите там се разхождат кучета, а за събирането на акитата им и дума не може става. По - големият проблем сега е на тези разхождащите се хорица да им наложат глоби, защото заради тяхната безотговорност ще страдат и тези, които искат да защитят себе си и близките си.
  • 8
   Об
   Обяснявам на хаха
   13 -4
   21:00, 21 мар 2020
   Слушай внимателно хаха:идеята е да стоим поне 2 седмици в къщи ,А не да се разхождаме на кенана.По този начин можем да ограничим РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО навируса.За да не се налага ако не спазваме карантината,аз,ти и останалите да оставаме два месеца в къщи без пари и т.н.Ама тва което ти пишеш ще стане ако СЕГА сме на кенана.Ама нали се сещаш ,че тези на кенана могат да направят така,че да се сбъднат думите ти,не дай боже
  • 9
   Тя
   Тянката
   6 -2
   21:25, 21 мар 2020
   По бтв и други телевизии иронизираха водителите на кучетата, че за тях няма проблем с карантината!
   Възмущавам се че идваха от долу където също има табела по 5-6 на тайфи с още толкова кучета и реакция никаква от полицаите!!!! Не ги забелязваха !!! Защо????
   Утре ще си взема плюшеното куче кукла и ще се правя че го разхождам! Куклата ми не пикае и ръси фекалии!!!
   • To
    toy
    1 -4
    23:24, 21 мар 2020
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 10
   Бо
   Бозалиев
   13 -1
   21:29, 21 мар 2020
   На една от снимките е небезизвестната лекарка д-р Мария Александрова. Лекар не спазва разпоредбите , вие очаквате нормалните граждани. Нито има предпазни маски и ръкавици ,нито е на нужните 1,5 метра от хората с нея. А дали самите лекари не знаят нещо което ние не знаем? Странно
  • 11
   Тя
   Тянката
   6 -2
   22:01, 21 мар 2020
   Бозалиев -Така е лекарите са най-безотговорните и за момента фактите го потвърждават! От първите заразени бе докторка скитала по симпозиуми а от скоро болен лекуващ доктор заразил цяло отделение и сега болните са под карантина благодарение на лекуващия ги!
  • 12
   Ри
   РИЮ
   10 0
   22:08, 21 мар 2020
   Утре който иска да излезе на разходка до Градската градина има най малко 10-12 бездомни кучета всеки хваща по едно и на кенана,поне аз така мисля да направя вече,защото с две малки деца толкова мие трудно да стоя и да ги занимавам вкъщи,а някои които се мислят за много умни се разхождат и по този начин сто процента ще се удължи кризистният период.И ние родителите с децата след вируса всички ще ходим по психиятъри...Моля ви като родител мислете,първо за себеси и после за всички в какво положение са.МОЛЯ ВИ :((((
  • 13
   Ни
   Николай
   0 0
   19:31, 22 мар 2020
   Някой да ви е дал разрешение да качвате мой снимки???
  • 14
   Ни
   Николай
   0 0
   19:32, 22 мар 2020
   Ши го *** дебелака който снимаше :*

  Хороскоп за 11.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес ще се погрижите за собственото си спокойствие, осигурявайки си повече тишина и време за размисъл. Има върху какво да мислите, работата, семейството, приятелите и многото си несвършени задачи. Някой, който отдавна ви привлича ще скъси разстоянието по между ви. С общи действия отношенията ви ще се развият в желаната от вас посока.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Осъществявате значителен напредък днес благодарение на неуморните си действия в избраната от вас посока. Радвате се на одобрението на всички около себе си, което допълнително ви стимулира да действате в същия дух. Постарайте се да не пренебрегвате личните си ангажименти за сметка на професионалните и по-специално времето, което отделяте за любимия човек.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Силните ви прояви днес ще предизвикат промени около вас. Най-изразени ще бъдат в личен пран. Водени от разбирането си за нещата, ще сложите край на онези, които ви пречат да се чувствате истински и ще вземете решения, променящи в известна степен обичайните ви занимания. Бъдете толерантни и ще ви бъде по-лесно в отношенията с околните.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Избягвайте споровете, дори и да считате, че сте прави. Спокойствието днес ви е по-важно, отколкото изява на красноречието и интелекта ви. Носете багажа си тихо и се съсредоточете към собствените си търсения и потребности. Скоро ще получите дарове, за които трябва да сте подготвени.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Прекарвате по-голяма част от времето си в дребни задачи по дома. Това са все неща, които от отдавна отлагате да свършите. Крайно време е да довършите онова, което сте започнали. Ако не днес, то утре със сигурност ще имате възможност. Добре е да помислите и за бъдещо начинание, което планирате.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С удоволствие ще се заемете с нещата, които ви носят настроение. Срещи, приятелски събирания, родители, деца са част от вълненията ви за днес. Търпеливо и с такт ще насочвате събитията така, щото всички да се чувстват добре. Това го можете и е добре да се замислите дали не е част от мисията ви на тази земя.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Предпочитате да прекарате този ден сред близките си, заети с нещо, което ще ви помогне да се разтоварите. Въпреки това обаче е твърде възможно този ден да ви поднесе различни изненади, които ще наложат промени в плановете ви. Не се учудвайте ако в крайна сметка прекарате по-голяма част от деня извън дома си. Няма съмнение обаче че ще се забавлявате добре.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Планирате много задачи за днес и от вас зависи на кои от тях ще дадете преднина. Не позволявайте настроението ви да зависи от нечие благоволение към вас, както и не разпилявайте силите си да влизате в ненужни спорове. Добре ще ви се отрази времето сред природата или в компанията на любима книга.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Интересен и динамичен ден. Благоразположението ви към ваши близки ви кара да се чувствате отлично. Започната на шега авантюра, ще прерасне в дълготрайна, сериозна връзка. От вас зависи дали ще приемете или не интересно предложение. Бъдете уверени в успеха си и със сигурност ще го постигнете.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  И в работата, пък и извън нея, вие днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена както към служебните ангажименти, така и към дома. И вечерта с основание ще може да се поздравите за свършеното. Вниманието на любимите ви хора ще направи удовлетворението ви пълно.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Стари задължения ще ви напомнят за себе си, създавайки у вас отегчение и досада. С повече търпение ще я свършите и ще ви остане време за по-интересни занимания. Нуждаете се от повече спокойствие около себе си, за да чуете шепота на сърцето си и да помислите за бъдещето си.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Голяма част от вас ще са заети с лични дела днес. Справяте се успешно с въпрос, който не сте планирали. Притеснявате се излишно за възникнала ситуация. Имайте търпение и нещата ще се разрешат във ваша полза. Приятел се нуждае от личен съвет, отнесете се сериозно към ситуацията и проявете разбиране.
  11 юли 2020
  Последни новини