От х:

Днес в x:

Дезинфекцират опашката от тирове към Капитан Андреево

От Областното пътно управление -Хасково са започнали дезинфекция по километричната колона от тирове по магистралата преди ГКПП „Капитан Адреево, съобщиха от Областната управа.

Някои от шофьорите чакат с дни в опашката при тежки битови условия.  

Обработват се с дезинфекционни препарати местата за отдих и местата за изхвърляне на отпадъци, а от понеделник започва интензиво почистване на магистралата от страната на колоната, информираха от държавната администрация.

Поради прогнозата за предстоящи снеговалежи Областно пътно управление – Хасково е направило проверка на наличната техника по оперативен план. Информирали са, че разполагат със сол, пясък, машини. Проведени са разговори с районните пътни служби по места, които имат готовност да реагират.

 Заради въведените извънредни мерки, свързани с Ковид-19 за пропускане на тежкотоварния трафик на наша територия, областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова е отправила писмено искане до  Областното пътно управление да бъдат поставени допълнителни химически тоалетни по пътната артерия към граничния контролно-пропускателен пункт. 

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини