От х:

Днес в x:

10 °C

В акция на КАТ: 55 електронни фиша за ден в Хасковско

Само за ден пътните полицаи съставиха 55 електронни фиша за превишена скорост в рамките на специализираната акция. Тя е по повод спазване правилата за движение и установяване на нарушения, свързани с превишаване на максимално разрешената скорост, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Униформените са проверили 332 автомобила с 386 лица. С техническо средство са направени 122 снимки и са връчили 27 електронни фиша. Направени са и 20 проби за алкохол, оказали се отрицателни. На нарушителите по Закона за движение по пътищата са съставени 13 акта и 45 фиша.

От пресцентъра на полицията в Хасково припомнят, че гражданите имат възможност да проверят и платят по електронен път такси и глоби. Това става на страницата на МВР, рубриката „Административни услуги“ и подрубриката „Електронни справки и услуги“. Това е улеснение чрез което се спестява ходенето до гишетата и реденето по опашки. Освен това според новите промени в Закона за движение по пътищата, при неплащане на глобите в срок, се отнема временно книжката.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ив
    Иван
    21 -6
    10:46, 4 фев 2020
    Поредната "показна"акция на най-безсмисленото звено в полицията.
    Превърнали са се във фотографи и нищо друго не правят,освен да люпят семки и да чатят в интернет.
    Някой пита ли за ефекта от най-новата им тъпотия?!
    Веднага ви казвам-кръгла нула!
    На някой в тази държава прави ли му впечатление колко безсмислени знаци за трабанти и москвичи ,останали от социализма,трябва да спазваме?
    И естествено патрулките са скрити точно там за следващата си хранилка.
    И след това гордо показват "резултатите" си от ползотворния "работен"ден.
    Браво!
    Катастрофите ще спрат,ама друг път!
    • +-
      +-
      6 -12
      13:35, 4 фев 2020
      Бате, катастрофите ще спрат, когато такива като те... Виж коментара
    • Dz
      Dzakardo
      3 0
      00:04, 5 фев 2020
      Страхотен коментар, приятелю родината ни е опасано със знаци за забрана на скороста 40 и 50 км на места където е напълно ненужно, нормално е на всеки да му дойде до гуша и да спре да спазва безсмислени знаци
Последни новини