От х:

Днес в x:

С водосвет започна подготовката на “Борислав”

    С тържествен водосвет започна подготовката на ФК “Борислав” за пролетния дял от първенството, беше съобщено на официалната страница на клуба.

     В присъствието на треньорите и футболистите от представителния отбор и трите детски тима отец Станимир извърши водосвета и пожела на състезателите здраве и успехи през новия полусезон.

    На стадиона присъстваха кметът Николай Митков, членовете на Управителния съвет на клуба и много родители на малките футболисти. Пред множеството общинският кмет за пореден път увери футболисти, треньори и родители, че ще продължи да полага усилия за съхраняване на спортния живот в града.

    След официалната церемония старши треньорът на представителния тим Иван Добревски проведе първата тренировка за тази година с група от 21 футболисти.

     Единственият напуснал отбора е халфът Йълмаз Сюлейман, който се присъедини към “Атлетик” (Куклен). Петима нови състезатели започват подготовка с “Борислав” - вратарят Владислав Димитров от “Марица” (Милево), защитникът Никола Данчев от “Левски” (Карлово), халфовете Ерик Смилянов от “Родопа” (Смолян) и Боримир Карамфилов от “Нефтохимик” и нападателят Иван Кирев от “Спартак” (Варна).

    Първата контролна среща на отбора е насрочена за 18 януари, събота от 11 часа на Градския стадион в Първомай, като съперник ще бъде тимът на “Спартак” (Пловдив).

    Parvomai.NET

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      12
      123
      9 -10
      18:36, 13 яну 2020
      Боже,пази скапания вече град от некадърни управници и спънати футболисти!Амин.
      • Бо
        Борисовградчанин
        8 -2
        15:03, 14 яну 2020
        Защо, Боже, не опази града от завзелите го селяндури, като тоя по-горе...

    Случаен виц

    Последни новини