От х:

Днес в x:

Блокират движението пред Бизнесцентъра в изборния ден

Движението пред Бизнесцентъра в Хасково, където се помещава Общинската избирателна комисия, традиционно ще бъде блокирано за цивилни автомобили в изборния ден.

От общината съобщиха, че вр.и.д. кмет Велин Балкански вече е разписал заповед за временна организация на движението в района на 27 октомври.

Затворена за движение ще е улица „ Цар Освободител“ , в участъка от светофара на бул.“България“ до кръстовището с ул.“Христо Ботев“. Срокът на действие на временната организация на движението е от 8 часа на 27 октомври до приключване  предаването на изборните материали.

Началникът на РУ „ Полиция“ Хасково трябва да осигури спазването на обществения ред и временната организация на движение.

Един ден преди вота, на 26-и октомври, Секционните избирателни комисии от Хасковска община ще получат книжата и изборните материали от сградата на кметството. От 11 часа по график са комисиите от селата , от 12 часа е редът за получаване на тези от града.

Няма заповед за забрана употребата на алкохол в деня за размисъл и в деня на  вота.
 

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    //
    ///
    3 -9
    17:30, 24 окт 2019
    Само герб!Само в герб е истината за просперитета н... Виж коментара
  • 2
    До
    до///
    7 -3
    18:20, 24 окт 2019
    За какъв просперитет говориш бе наивнико?Просперитет има,но за Цвинокио,Малкия мавър и местните юнаци Лиляна мома и Гаргата,а ти продължавай да се гърчиш в немотията и скандирай лозунги присъщи на глупавите китайски хунвейбини.
Последни новини