От х:

Днес в x:

Кметовете и съветниците от Ивайловград, Любимец, Симеоновград и Стамболово се заклеха

Изображение 1 от 4

    На тържествени заседания на Общинските съвети в Ивайловград, Любимец, Симеоновград и Стамболово клетва положиха новоизбраните кметове, общински съветници и кметове на кметства.

    Изпълняващият длъжността областен управител на Хасково д-р Стефка Здравкова бе гост на церемониите в четирите общини.

    За трети пореден път в Ивайловград като кмет на общината клетва положи Диана Овчарова. Заедно с нея да служат на жителите на община Ивайловград се заклеха 13-те общински съветници и кметове на кметства. За председател на общинския съвет беше избран Калин Митрев.

    В Любимец също за трети пореден път като кмет на община клетва положи инж.Анастас Анастасов. За председател на общинския съвет бе избрана Мария Станкова. Тук местният парламент е от 13 съветници, а пряко избран е само кметът на село Малко градище.

    Милена Рангелова положи клетва като кмет на община Симеоновград за трети мандат и официално встъпи в длъжност. На първата тържествена сесия клетва положиха и новоизбраните общински съветници и кмет на кметство с.Свирково. За председател на общинския съвет в Симеоновград беше избрана Светлана Стоева.

    В община Стамболово също от днес официално встъпиха в длъжност новоизбраният кмет и общински съвет. Новият кмет на Стамболово Аднан Йълдъз, 17-те общински съветници и 21 пряко избрани кметове на села се заклеха през мандат 2019-2023 да работят в интерес на хората от Стамболово. За председател на общинския съвет беше избран Ербил Халил.

    Утре предстои клетва да положат новите местни управници в община Димитровград.

    На 8-ми клетва ще положат кметовете и съветниците от Хасково и Минерални бани.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини