От х:

Днес в x:

Организират среща-дискусия във връзка със Стратегията за детето

Информационна среща-дискусия ще се проведе във връзка с Националната стратегия за детето и всички приети законови промени по нея. Тя ще се състои на 4 септември от 18:30 часа в Камерната зала на читалище "Заря" в Хасково. За целта е създадена и фейсбук група "Хасково - Не на Стратегията за детето 2019 - 2030".

Входът за срещата-дискусия е свободен. На срещата ще присъстват гости от други областни градове на страната, които се противопоставят на приемането на Стратегията за детето. Ще участва юристи от страната, както и хасковският адвокат Васил Лазов, защитавал и спечелил дело срещу социалните служби във връзка с неправомерно отнети деца на семейство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    No
    Nostradamus
    11 -8
    17:21, 27 авг 2019
    И на плаката нескопосано поправена правописна грешка!
    Бог да пази България!
    • Мм
      ммдааа
      9 -9
      10:39, 28 авг 2019
      Ама разбира се, че на грешката ще обърнеш внимание! Ти понеже си вишист с три, четири висши даже и си стоиш в някой офис на социалните да си клатиш краката, какво ти трябва на тебе да протестираш? Нищо, че и ти имаш деца, пък може и внуци. Те колегите ти няма да ги закачат, щото ти си в системата. Пък другите кучета ги яли! На тях и за правописна грешка може да ги изкарате, че са неспособни родители!
  • 2
    Be
    BEEF
    8 -7
    11:47, 28 авг 2019
    Ще се съберат десетина души, половината от които "захранвани" от "братска" Русия. Другите ще бъдат "патриоти" и люде на the american пастор Сашко Урумов. Зле скалъпен сценарии, целящ единствено противопоставянето и поетапния разпад на обществото ни...
    • Мм
      ммдааа
      1 -4
      16:54, 28 авг 2019
      Бре?! Чудо! И "братска" Русия и патриотите, и американски пастор в едно изречение! Това ли са демоните на ГЕРБ? Не бе! Питам, че да се ориентирам за кого да гласувам...
    • Ал
      Алилуя
      2 -1
      19:46, 28 авг 2019
      Всъщност на кого му пука за кого щял да гласува някакъв олигофрен? Факт е, че на предишни събирания имаше платени хора, а и сумата и благодетелите са известни.
Последни новини