От х:

Днес в x:

Спипаха 7 хил. шишенца с фалшиви аромати на границата с Турция

Близо 7000 парфюма и тоалетни води със съмнения, че са произведени в нарушение на права върху интелектуалната собственост задържаха митническите служители.

Стоката е открита на 10-ти август при проверка на автобус, с турска регистрация, пътуващ по редовната линия Истанбул –Букурещ.

Пред митническите служители един от пътниците декларирал, че е закупил ароматите от пазара в Истанбул, но не знаел, че са имитация на световноизвестни марки.

Открити са 6 900 парфюма и тоалетни води с логото на 15 различни световни марки, като по-голяма част на „Hugo Boss“, „Creed“, „Carolina Herrera“, „Versace“, „Chanel“, „Armani“, „Paco Rabanne“. За случая ще бъдат информирани правопритежателите на търговските марки.

Във връзка със защитата на права върху интелектуалната собственост, в изпълнение на Регламент на ЕС и Закона за марките и географските означения, от началото на годината до момента, митническите служители на МП Капитан Андреево са задържали при 266 случая близо 150 000 артикула. Най-често задържаните стоки са облекла, парфюми и козметика, обувки, маратонки и чанти

 haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    76
    7687098
    2 0
    14:08, 14 авг 2019
    Завършилия МГ Хасково , Алкохолик и Мутре от Гроб Жорко Дебелия - настоящ шеф на Митниците ,
    не си напъваше ума да прави разлика между Плодова и Гроздова ,
    А сега станал специалист по парфюмите
    .....
    Много е голяма первезията в Митниците и затова след Революцията Митничарите , КПП-ейците , както и Мутрите и Бейовете се избиват , а жените и дъщерите им ще се осеменяват изкуствено от отбрани български мъже по клинична програма за развитие на нацията :)))

Още новини

Последни новини