От х:

Днес в x:

Задържаха димитровградчанка за притежание на антики

    Мъж и жена са установени за държане на дрога и вещи с културно историческа ценност, съобщават от областната дирекция на МВР.

    Вчера криминалисти от РУ Харманли са проверили на кръстовището между околовръстен път и улица „Д.Благоев“ в Симеоновград лек автомобил „Опел“, шофиран от 36-годишен хасковлия.

    В колата с него е пътувала и жена на 31г от Димитровград.

    В автомобила са открити 5 полиетиленови топчета с лилаво на цвят кристалообразно вещество, реагиращо на метаамфетамин при полеви нарко тест, с тегло 5 грама.  

    Последвала е проверка във вила на мъжа във вилна зона „Каменец“ край Хасково. При претърсването в нея са открити 12 метални монетовидни предмети с неправилни форми и размери, 4 овални предмета, метален предмет с назъбени триъгълни ръбчета с изображение на цвете.

    Подобни предмети са намерени и в раницата на димитровградчанката – 3 метални чаши, огледало с рамка и дръжка, метална гривна, метална купичка с фигурки, метална фигурка на момиче върху листо, метална брошка – цвете и монета с образ на човек с венец на главата.

    Вещите са предадени с протокол на разследващите. Предстои експертно мнение с цел реализиране на престъпление по чл.278 от НК. Работата по случая продължава.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Bl
      Blessings
      6 0
      12:13, 5 апр 2019
      Монетовидни.....бу ха ха хаааа. Уникално!
    Последни новини