От х:

Днес в x:

Арестуваха четирима иманяри със солидно количество ценности

Арестувани са четирима иманяри, съобщават от пресцентъра на МВР.

Спецакцията е проведена на 19 и 20 януари в Стара Загора и Раднево. Криминалистите обискирали адреси, обитавани от трима старозагорци и един от Раднево.

В апартамента на 39-годишен мъж от Стара Загора те намерили 1121 старинни монети, старинна гривна от бял метал, 164 бойни патрони различен калибър, два детектора за метал.

В дома на 43-годишен негов съгражданин служителите на реда се натъкнали на детектор за метал, старинен пръстен, 3 старинни монети, остър връх от ковано желязо, старинно кръстче. От дома на 24-годишен старозагорец иззели 106 старинни монети, детектор за метал.

Два детектори за метал, 60 старинни монети, старинен пръстен и множество други старинни предмети са открити в дома на мъжа от Раднево.

В хода на операцията, по молба на сливенски полицаи, са претърсени и домовете на 40-годишен старозагорец и 34-годишен радневец. От дома на старозагореца са иззети 2 старинни пръстени, старинна обеца, а от този на радневеца - детектор за метал, малка старинна ваза, 6 боеприпаси, 184 старинни монети, 8 старинни метални пръстени, старинна керамична фигура изобразяваща човек, старинен колан, както и други старинни предмети.

Четирима от мъжете са арестувани за 24 часа.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини