От х:

Днес в x:

За ден: Глобиха 300 шофьори за превишена скорост

Близо 300 водачи, шофирали с превишена скорост, са засечени на 30 точки за контрол през вчерашния ден, когато бе проведена операция „24 часа контрол на скоростта“, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

В акцията бяха включени всички мобилни и стационарни камери за спазването на допустимата максимална скорост. Само за ден пътните полицаи са съставили на нарушителите 295 електронни фиша за превишена скорост. От тях 121 нарушения са засечени с триногата камера и 174 нарушения с мобилни технически системи в патрулките.

По време на проверките пътните полицаи са констатирали още 50 нарушения по Закона за движение по пътищата – липса на колани, неизправни светлини и документи. Станала е една катастрофа с двама ранени, загинали няма.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ме
    Местен
    12 -8
    11:35, 3 апр 2019
    Защо продължават да се хвалят , че 300 коли са опасни само за ден в град като Хасково . Бройката е доста голяма. Това са 300 потенциални убийци. Да се хвалят когато хванат 3ма за 3 дни а не 300 за ден.
    Какво като е снимал някой и той ме отнесе 200 метра след това с 100км/ч . За пешеходци и стриктни шофьори никак не действа успокоително това .
    Пък да не говорим , че никой никога не знае къде точно отиват тези пари. Не че ни интересува толкова ама точно полицаите не спряха да мрънкат ,че пари нямат.
    • Ке
      Кенанския Маймун
      14 -9
      12:56, 3 апр 2019
      Какъв транспорт имате в Каунланд-а бре каунь та разправяш потенциални убийци ?
      ... ето ти го най-натоварения път в Северна Америка
      Ontario Highway 401
      From Wikipedia, the free encyclopedia
      ...И на него глобяват ако караш бавно - 60-70 км/ч .
      ... А тва в България си е чиста милиционерщина - тъпите фуражки се натягат на още по тъпите си началници
  • 2
    +-
    +-
    5 -7
    13:21, 3 апр 2019
    Местен, къде прочете хвалби?!
    Това е информация, която обществото има право да получи, а МВР е длъжно да предостави.
    Пише го на едни места. Не са тайни. Ако можеш, прочети.
    И за парите от глобите пише. То пък тебе това не те интересувало.
    Що пишеш изобщо?!
  • 3
    Се
    Селянин в Германия
    27 -3
    17:32, 3 апр 2019
    Живея от 10 години в Германия и всеки път когато си дойда в Родината се учудвам на все повечето катаджии дябещи в храстите ,все повечето патрулки с камери и все по-големият натиск върху обикновенните хора.
    В същото време гледам по телевизията все същите големи далавери и измами на политиците за които не е осъден или глобен нито един за 30 години.Наблюдавам също че и ромското уж малцинство започна да се активизира и от години също вилнее безнаказано.Стигна се дотам че ******* може да удари шамар на полицай и да бъде оправдан.Оказва се че в България под ножа е все редовия и примерен средностатистически българин който си плаща данъците ,работи и се опитва да живее почтенно,всички останали изроди са над закона.
Последни новини