От х:

Днес в x:

Марио Бисеров притеснен, че джендърите манипулират обществото

Джендър общностите търсят по всякакъв начин път, за да манипулират обществото-чрез образованието, чрез намеса в политиката и промяна в законодателството, в работната среда, изрази притесненията си председателят на Синдикалния регионален съюз на „Подкрепа“ в Хасково Марио Бисеров. 
Крайната цел е безволево, контролируемо общество и обезлюдяване на България, посочи той.
Като конкретен пример за притесненията си Бисеров коментира документ, подобен на Истанбулската конвенция. Препоръка 205 на Международната организация на труда по думите му е в процедура за внедряването и у нас. Този документ ще доведе до редица промени в Кодекса на труда, но най-страшното е, че ще даде възможност в трудово-правните отношения да се намесват неправителствени организации, а пък това от друга страна е път за влияние на джендър формациите. В Препоръката е залегнало още задължение на работодателите да наемат джендъри и мигранти.
Бисеров е притеснен и от разпространяваните напоследък училищни материали -брошури и клипове, част от европейски кампании. Конкретен пример той дава с приложението SELFIE на ЕК. Това е  безплатен, лесен за използване инструмент, който може да се адаптира и с чиято помощ училищата могат да оценят своето равнище на преподаване в ерата на дигиталните технологии. В него влизат във връзка директори, учители и ученици. Според Марио Бисеров подобни платформи се създават, за да могат участниците в тях да бъдат лесно проследявани, а в случая и като възможност за влияние и промиване на мозъците на подрастващите.
 
Красимира Славова
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Vi
    virginian
    11 -5
    22:09, 7 мар 2019
    Ха, има ли още такъв синдикат и кого защитава?!Ако има, би трябвало да защитава работещите, а не разнополовите! Може би се появява преди изборите, за да напомни за себе си!
  • 2
    Пе
    Петко Шмайзера
    12 -2
    22:52, 7 мар 2019
    Няма съмнение ча г-н Бисеров е почтен човек, как мисли той, тези вече 30 години донесоха ли бленуваната демокрация или промяната ни донесе разочарование, деца в чужбина, унижени пенсионери, наркомани, проституция, включително политическа, така че джендърите са като едно розово петънце в пъстрата и гадна картина която ни сервира демокрацията. За тази ли демокрация се борехте г-н Бисеров?
    • Шмайзер, такава демокрация ни направиха същите онези, които преди това ни строяха комунизма и ни обещаваха светло бъдеще, така че хайде, ако обичате да не се правите на ударен с мокър парцал и изпаднал в амнезия човек.
  • 3
    За миналата година има 35 убити жени от съпрузи и приятели.Да не говорим за малтретираните.Официално са 25% но от организацията твърдят ,че битите жени са над 40%.Странна представа за толерантност. Братът на кристално чистият политик от българската национална партия ДПС би трябвало да се притесни за тази статистика, а не да стреля по фалшиви патици.
  • 4
    Ма
    мастикаджия
    5 -3
    13:04, 8 мар 2019
    Абе ,Речния таковата,Истанбулската конвенция ли ще пребори престъпността?Ти си луд за връзване.Не видите ли ,че в момента търгуват съдбите на внуците ни?Джендърски статистики не ни пробутвай.Утре тука ще има само ц-ига-нета и джендъри.Това ли искате?
  • 5
    12
    123
    4 -3
    13:17, 8 мар 2019
    Напълно подкрепям г-н Марио,батко му (дъртия жендър) е точно от тия манипулатори ! Между другото, "къде е батко" ?
Последни новини