От х:

Днес в x:

Течаща вода от канал наводнява Бадема близо година

  Течаща вода от канал наводнява хасковския квартал Бадема. За случая сигнализира собственикът на шивашки цех на улица „Лестър” - Салиф Салиф и съседи от 15-ти и 16-ти блок.

  Според тях безстопанствено течащата вода идва от канал на „Напоителни системи” още от „Кенана”, разклоняващ се за напояване на имоти в горния край на Бадема. Проблемът се появил след построяването на голяма къща, чийто собственик от село Караманци премахнал голяма отводнителна тръба, минаваща през имота му. „Стопанинът постави извън къщата си пластмасова тръба с диаметър 120 мм , която не може да поеме идващата от канала поливна вода”, заявиха обитателите от квартала. Така вместо водата да отиде към близкото дере, тече по улицата към блоковете и наводнява шивашката фирма. Собственикът на новото жилище не беше открит в имота му.

  „Междублоковите пространства са във вода и кал. Така е от около година”, възмущава се един от обитателите на крайните блокове, пожелал анонимност. Той поясни, че водата обикновено тече през уикенда, както и в дъждовни дни. Хасковлията допълни, че не е уведомил институциите за проблема, но беше на мнение, че трябва да се вземат мерки.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Ма
   мастикаджия
   13 -2
   18:37, 2 сеп 2018
   Дядото от мерцедеса хрипка като младеж.И това ако не е фитнес?
  • 2
   Ми
   митю клявката
   11 -7
   22:09, 2 сеп 2018
   Тъй и герб ни " наводнява" с корупция и калинки ,ама си траем!
  • 3
   Ке
   Кенанския Маймун
   12 -1
   23:38, 2 сеп 2018
   прави впечетлени , че когато става дума за резила на някой Чорбаджия или Бей ,
   журналистите пропуска да пишат името :))
   ...
   Ква е тая журналистика бре другари ? .... Даже Хасковска Трибуна пишеха имената :))
  • 4
   Ав
   Автор
   1 0
   08:17, 3 сеп 2018
   Изворче с минерална вода

  Хороскоп за 01.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Има всички изгледи този ден да премине спокойно и без особени сътресения. Стараете се да бъдете дипломатични и умерени в действията и изказванията си, с което само можете да спечелите. В определен момент обаче ще се наложи да кажете точно мнението си и тогава ще бъдете безкомпромисни. Сърдечният ви партньор се нуждае от вашата емоционална подкрепа.
  01 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не изостряйте отношенията в личните си контакти, като пренасяте лошото си настроение в къщи. Уважавайте близките си така, както отстоявате позициите си в бизнеса. От това ще бъдат доволни всички. Може би трябва по-често да се вслушвате в съветите на партньорите си. Вече поставихте началото, вървете напред и нагоре.
  01 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  С намерение сте да участвате активно в процесите, които текат край вас. Безспорно ще срещате затруднения, но ще можете да реагирате навреме и бързо в променящата се обстановка. За щастие можете да разчитате на истински приятели, които ще ви насочват и помагат.
  01 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Настроението ви днес е прекрасно, излъчвате чар и забавлявате с остроумие. Предстои ви обаче доста работа през следващата седмица, така че отрано организирайте програмата си. Съберете сили за работа почивайки.
  01 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще бъдете в отлично настроение. Изясняването на личен въпрос ще внесе спокойствие в ежедневието ви. Положените усилия ви носят удовлетворение. Разговорите с любимия човек много ще ви помогнат да намерите изход в деликатна ситуация. От тук нататък изглежда няма какво да ви спре.
  01 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Не позволявайте на възникващите препятствия днес да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, които ви ценят и са готови да ви съдействат по всяко време. Самонадеяни и дръзки сте в личните си дела. Съобразявайте се повече с обстоятелствата, не предизвиквайте сами съдбата.
  01 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес ще бъдете очаровани от постъпката на ваш близък, който ще ви помогне при проблемна ситуация. Ако в момента делата ви са в застой, то изчакайте по-благоприятен момент, без да се отчайвате. Бъдете внимателни към здравето си, като полагате повече грижи за себе си. Така най-много ще си бъдете полезни.
  01 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Вървите уверено към нещо, което заслужвате отдавна. Не пестите усилията си, за да видите осъществени плановете си и затова и успехът ви няма да закъснее. Следете развитието на въпрос, който лично ви интересува, за да можете при подходящ момент да се включите активно. Предпочитате да стоите настрана от спорове и конфликти и това е препоръчително.
  01 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Връзката ви е силна и не бива да се съмнявате в чувствата на партньора си. Запазете отношенията си чисти, не ги обременявайте с излишни проблеми. Здравословни неразположения при някои от вас ще ви накарат да потърсите по-скоро мнението на специалист. Не го отлагайте. Идея за пътуване ще ви подтикне към приготовления.
  01 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не мислете, че можете да свършите всичко сами. Позволете на околните да вземат участие в заниманията ви и така да споделите отговорностите. Не губете търпението си и ще видите, че животът ви ще стане по-лек. Скоро ще берете плодовете от труда си. Едно пътуване ще ви разнообрази и помогне да се отпуснете.
  01 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  С повече емоции ще се отнесете към заниманията си днес. Постарайте се да ги овладеете, за да не се окажете в затруднено положение. Нужно е да бъдете адекватни във всичко. Любовта ви мотивира за себеизява, прави ви по-добри и приветливи. Носейки в себе си това усещане, ще имате сили да надскочите себе си.
  01 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Имате възможност да свършите доста полезна работа по дома си днес и вие едва ли ще се лишите от нея. Ще останете доволни от начина, по който околните възприемат идеите ви. Имате нужда от промяна, затова едва ли ще е чудно че някои от вас предприемат кратко пътуване именно с тази цел. Обърнете повече внимание на желанията, които има човека до вас.
  01 юни 2020
  Последни новини