От х:

Днес в x:

Арестуваха криминално проявени от Република, окрали четири коли

Трима криминално проявени от хасковския квартал Република са задържани за извършена кражба, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Тримата заедно с още един техен познат на възраст между 26 и 46 години пътували с каруца, която е спряна за полицейска проверка на главен път Е-80 в близост до "Ходжева чешма" край Хасково. В превозното средство са открити 4 акумулатора, 3 CD плеъра, 3 джанти, газова бутилка, тонколона, DVD плеър, брезентово покривало, 6 улука и кутия със светлоотразителен триъгълник и автоинструменти. Установено е, че четиримата мъже свалили вещите от 4 автомобила, паркирани в местност до квартал Република. Те са доброволно предадени.

По случая е образувано досъдебно производство. Един от мъжете, возещ се в каруцата, не е задържан, поради здравословни проблеми, а останалите трима са арестувани до 24 часа.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ха
    Хасковлия
    28 0
    13:29, 6 авг 2018
    Пак крадците ц*****.Те не се спират бе.Тикнете ги в полицията и им счупете ръцете от бой.Няколко пъти така и ще се спрат да крадат.А ние какво правим- те крадат ние ги пущаме и те пак си крадат на воля.Знаят,че ако седнъж са ги хеанали,то десет пъти ще се измъкват невредими.R
  • 2
    Че
    Четец
    12 0
    16:38, 6 авг 2018
    Как така като крадат не са болни , а станели въпрос за задържане всички са със здравословни проблеми
Последни новини