От х:

Днес в x:

Борците от Симеоновград и Тополовград №1 в международен турнир край морето

Изображение 1 от 4

    Изключително силно представяне записаха борците от симеоновградския спортния клуб „Вълко Костов” и спортен клуб „Тополовград” в международния турнир в курортния комплекс „Шкорпиловци”. Възпитаниците на двеше школи се завърнаха с общо 5 златни медала и един бронзов.

    Най-малкият възпитаник на симеоновградския клуб Благой Стоянов спечели златен медал в категория до 24 кг при децата от подготвителна група. Шампион във възрастовата група на момичетата до 35 кг е младата надежда на борбата в Симеоновград Жулиета Панкова. Талантливите състезатели на треньора Росен Бонев бяха наградени от президента на Българската федерация по борба Христо Маринов, който беше специален гост на турнира край морето.

    Златен медал спечели и Меган Димчева, която се състезава за клуба по борба в Тополовград. Тя е първа в категорията на момичетата до 52 кг.

    Шампион стана и симеоновградчанката Мима Танева при момичетата в категория +52 кг. Тя се бори и при девойките до 55 кг, където също грабна златото. В тази категория се бори и Меган Димчева, която завоюва бронзовия медал.

    В седмото издание на турнира участваха над 120 състезатели във всички възрастови групи. Надпреварата се проведе под патронажа на кметицата на община Долни Чифлик Красимира Анастасова.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини