От х:

Днес в x:

Пламен Лечев обжалва в съда уволнението си от общината

Бившият шеф на правния отдел на община Хасково Пламен Лечев е оспорил в административния съд уволнението си. Той потвърди пред Haskovo.net това и уточни, че жалбата е подадена в срок. Лечев не поиска да коментира аргументите за обжалването, само заяви, че според него има достатъчно законови основания то да бъде отменено от съда.

Договорът на Пламен Лечев бе прекратен в изпитателния срок със заповед на кмета Добри Беливанов миналия месец. Според бившия шеф на правния отдел той е бил отстранен, защото задавал въпроси за съмнителни обществени поръчки, една от които бе за изработване на общ устройствен план на Хасково. Малко след отстраняването на Лечев пък кметът Добри Беливанов прекрати процедурата по тази поръчка. След Лечев си тръгна шефката на хуманитарната дирекция Златка Караджова. В администрацията вървят слухове и за уволнение на главния архитект Деляна Панайотова, но тя излезе в продължителен болничен и не може да бъде уволнена през това време. Миналата седмица пък градоначалникът назначи за временно изпълняващ длъжността “главен архитект” началничката на отдел в Архитектурата Тоня Маркова, която по професия е строителен инженер.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    12
    12345_1530608626
    2 -1
    12:03, 3 юли 2018
    ******
  • 2
    Ст
    Стефан Ташев
    40 -9
    12:14, 3 юли 2018
    Не е слух а истина за Панайотова,излезе материал в *****.**.Добре че започнаха да падат глави че и ние да си отдъхнем.То не беше искане на пари,то не беше условия татко да строи.Направо си е уволнена,а Вал проект да проектира бараки за въглища сега.Беше ми обявил цифра за барака.Този ревливец да си реве че му свърши парсата от Станчо.
    • 11
      112
      16 -5
      16:55, 3 юли 2018
      В София курбан раздадоха за напускането на Панайотова. Спечелила конкурс в София!? Този конкурс за какво е: мис монокини, красота, плеймейт, сладкар или нещо друго? Откога Община Хасково е подчинена на София и защо признава такива конкурси(ако изобщо е имало)? Жалкото е, че това недоразумение се намести на мястото на гл.архитект, благодарение на баща си и дерибейства заедно с него. Да й пожелаем лек път!
    • Съ
      Съдията
      13 -1
      20:53, 3 юли 2018
      Споделете на кого, колко, как, за какво. Нека всичко да стане достоверно. Нека всички да знаят конкретно, какво се е случвало. Кой е дал на Лечев пари, за какво ги е дал. Споделете защо им давате пари на тези хора!
  • 3
    Ru
    Rumen
    32 -10
    12:21, 3 юли 2018
    кой ще отворя пликовете сега.делиев ли.давай и него кмете че се отчита на гаргов и тенчо. давай преди да ги вземе прокурор.b
  • 4
    Ru
    Rumen
    25 -8
    12:27, 3 юли 2018
    Бягай да не стане като в болницата,че там те удариха за пет минути. Захариева и тя е под следствие няма да те спаси този път.Нашите влогове в болницата заминаха но и ти вхръкна. Беж сега че вече не трябваш на никой.Няма за какво да си им нужен.Че и повечко знаеш...май...май...
  • 5
    Аз
    аз
    47 -15
    12:57, 3 юли 2018
    Кой от къде дошъл, там да си отива.Това от София да дойдеш да станеш гл.арх. в Хасково, направете си сметка, какви парички е обещал Делянчо.Давай Беливанов, махай гасениците един по един.
  • 6
    Ли
    лиско
    33 -4
    15:29, 3 юли 2018
    По- слаб юридически отдел не е имало в хасково. Всички дела се провалят, нищо не могат да направят свястно ! И не само те, ами почти всички звена в общината. Например "архитектурата" .там няма нещо да излезе навреме, или писмо, или мотане и протакане безкрай.
    Чакай да строиш ! Дано зимата е топла, ама надали....
  • 7
    12
    123456_1530622604
    18 -14
    15:56, 3 юли 2018
    Беливанов,защо не уволниш всички ,които ти пречат днес да видим утре кой ще бъде виновен.Хитро печелиш време.Как всички от ГЕРБ,които са ръководни длъжности са успешни ,а само в Общината - не!Не вярвайте на глупостите,които се пишат,това са хора които козируват и треперят за тлъстите заплати и вкарват интриги и разединение и донякъде го постигат,защото знаят кого манипулират.
  • 8
    Ин
    Интересно
    13 -12
    21:30, 3 юли 2018
    Защо никой не пита Беливанов и ГЕРБ, защо се скараха? Защо никой не го интересува това? Защо не се пита Беливанов от къде събра парички, палат да прави? Да не би от както е кмет или от както се скара с ГЕРБ, някоя строителна фирма, на която се асфалтира пред хотела, води по почивки Кмета в Монако, сега и къщичка да подарява? Много щедри приятели, дай боже всекиму да има такива!
Последни новини