От х:

Днес в x:

7-годишен пострада при катастрофа, шофьор на Фолксваген рани пешеходец

7-годишно момче пострада при катастрофа в Хасково, съобщиха от областната дирекция на МВР. Около 18 часа вчера детето е блъснато на улица „Акация“ от 50-годишна водачка на Фолксваген. Жената се движила с несъобразена скорост в проливния дъжд и ударила внезапно пресичащото по платното момче. След инцидента тя го транспортирала до Спешното отделение на хасковската болница. Хлапето е с контузия на главата и комоцио. Прегледано е и освободено за домашно лечение.

Близо половин час по-рано при друг инцидент пострада 85-годишен пешеходец в Харманли. Той е блъснат на улица „Иван Вазов“ от 34-годишен водач на лек автомобил Фолксваген при движение на заден ход. Шофьорът не се убедил, че пътят зад колата е свободен и ударил стареца. Пострадалият е с охлузна рана на дясната ръка.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Га
    Галина
    5 -1
    10:18, 8 юни 2018
    Пешеходни пътеки няма.На бул.Васил Левски всеки ден стават инцеденти.Не си личат пешиходните пътеки.Кой отговаря за това.
  • 2
    Дя
    Дядо гошо стария хипар
    11 -1
    10:26, 8 юни 2018
    За пешеходните пътеки отговаря Райко Лозев Екопрогресивния а за него пък Бай Добри ПАСИВНИЯ
  • 3
    Ни
    Николай Георгиев
    9 -1
    10:45, 8 юни 2018
    "Близо половин част", това някаква нова мерна единица за време ли е хасковонет?
    • Ми
      Ми
      2 0
      13:24, 8 юни 2018
      В haskovo net,астрономическия час се дели на няколко части и затова час,се пише в техния сайт половин част,а не половин час.
Последни новини