От х:

Днес в x:

Публикуваха оценките от изпитите след 7 клас, чакат се резултатите от матурите

Резултатите от изпитите по БЕЛ и математика след седми клас са ясни, съобщиха от Регионалното управление на образованието в Хасково. Оценките могат да се проверят на сайтовете: "http://priem.mon.bg" и „http://7klas.mon.bg". За вход в електронната система трябва да се впише входящ номер и код за достъп.

Все още не е ясен анализът от представянето на седмокласниците от хасковските училища на националното външно оценяване. Изчаква се обобщението и пресконференцията на МОН и тогава от РУО-Хасково ще дадат разчет на оценките, което трябва да стане до края на седмицата.

Учениците, които желаят да се запознаят с проверените си изпитни работи, могат да направят това в присъствието на родител или настойник на 7 и 8 юни 2018 г. от 10:00 до 12:00 и от 14:00 до 16:00 ч. в хасковското ОУ „Св. Климент Охридски”, в сградата на учениците от 1 до 4 клас.

Учениците могат подават документи за кандидатстване в гимназиите от 20 до 26 юни, след което ще бъдат обявени резултатите от първо класиране от 3 до 7 юли, а записването е 4 юли.

До 13 юни се очаква да бъдат публикувани и оценките на абитуриентите от Държавните зрелостни изпити.

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини