От х:

Днес в x:

Шофьорка със Ситроен падна от 3 метра на таван в частен двор (обновена)

    50-годишна шофьорка на лек автомобил Ситроен падна от 3 метра височина по таван в двора на къща на ул. “Енисей” в Хасково, съобщиха от полицията. Инцидентът станал около 20:30 часа във вторник.

    Снощи водачката на колата Петя Иванова тръгнала с колата си от жилището си на съседната улица „Вакарел“ и трябвало да вземе едно от децата си – петокласничка от занимания. Спускайки се по тясната и стръмна уличка обаче не успяла да вземе завоя и се врязала в телената ограда на съседната къща, в която живее Бела Христова и 90-годишната й леля. Двете жени чули шум и по-младата погледнала през прозореца. „През прозореца видях колата, която се беше спряла в оградата, но после се стовари по таван в двора“, разказа Бела Христова. Дошли съседи и позвънили на спешния телефон 112. Пристигналите на място медици извадили пострадала жена, която била откарана в болница.

    Добре, че при падането на колата никой от нас не е бил на двора, иначе можеше да стане по-голяма беля, вайкаше се стопанката на къщата.

    Съседка на пострадалата заяви, че Петя се разминала с леки наранявания заради Божията помощ. „Тя е евангелистки гуру, Господ я пази“, каза съседката й Звезделина Чолакова.

    Според съседската мълва инцидентът станал, тъй като спирачките на колата отказали.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Шо
      Шофоьр
      39 -4
      09:52, 30 май 2018
      От 1988г съм шофьор! Няма по-страшно място за шофиране от улиците на Хасково, следва магистрала "Тракия"! Всеки ден с молитви пътувам до работа и обратно! Кошмар!!!
    • 2
      Се
      Сексове
      28 -5
      12:31, 30 май 2018
      Къде беше нейният евангелистки бог, като летеше към пропастта. Да и_а и сектантите ви
      • Дж
        Джесане
        29 -5
        12:34, 30 май 2018
        😂😂😂😂😂😂😂😂 напрао не издържам вече с тия ненормалници в тва хасково
    • 3
      Йу
      йуХ
      4 -1
      22:55, 30 май 2018
      Някой си има фонтанче в двора, а някой си има скрап.
    • 4
      Жи
      Живко
      1 -4
      00:17, 31 май 2018
      Точно това че въпреки техническата повреда на спирачките бог я запазва невредима,показва че бог е бил с нея в този момент
    • 5
      Абе ЖИВКО ти как си изкарал курса бе АБДАЛ Инсрутора не ти ли е казвал че ДВИГАТЕЛЯ също служи като спирачка че спускането по наклон става на същата скорост на каквато го качваш А за бог може и да си прав Я се интересувай къде е завършила евангелството та да се запиша и аз
      • Жи
        Живко
        0 -1
        08:42, 1 юни 2018
        Колега и ти си прав,но понякога в последния момент няма време за реакция да я спреш на скорост с което само отбиваш скорост или с ръчна спирачка ако изобщо е държала и все пак зависи дали е имала време за реакция за което се съмнявам
    • 6
      Тц
      Тц тц
      1 0
      22:56, 31 май 2018
      Язък,тази кола точно върху канабиса ли трябваше да кацне ,измачкаха реколтата на хората.Някой друг вижда ли канабис на снимките в по приближен план ?
    Последни новини