От х:

Днес в x:

ФСГ изпрати 137 абитуриенти, Анелия Руменова получи наградата „Атанас Буров“

    Финансово-стопанската гимназия „Атанас Буров“ в Хасково изпрати днес 137 абитуриенти. Шестима от дванадесетокласниците завършиха с пълни шестици, а тазгодишният носител на плакета „Атанас Буров“ е Анелия Руменова от 12 „Б“ клас със специалност оперативно счетоводство. Зрелостничката получи пълна шестица и на национална олимпиада по счетоводство, което й дава възможност да продължи обучението си в София или Варна. Тя обаче се насочила към УНСС в столицата, където ще учи финанси.

    Руменова получи наградата си от директора на училището Цанко Цанков по време на официалната церемония по изпращане на абитуриентите в двора на училището. Сред тях имаше и изявени спортисти – вицешампионът от балканското първенство по ММА Руси Костов, лекоатлетът Дейвид Красимиров, както и две носителки на стипендии Димитрия Йорданова и София Писарова.

    Учениците от едната паралелка бяха облекли розови тениски вместо официални тоалети. Идеята за облеклото дошла от учителката им по английски език Нели Димитрова. „Исках да направя нещо, което да им остане за спомен и поръчах тениските в местна фирма“, обясни преподавателката.

    Официални гости на тържеството бяха областният управител Станислав Дечев, директорът на регионалната дирекция „Социално подпомагане“, шефове на дирекции в общината и други институции.

    Балът на зрелостниците от ФСГ ще бъде на 26 май в ресторанта на хасковски комплекс в „Кенана“.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      54
      548126
      4 -6
      11:34, 15 май 2018
      И ние от ученическото общежитие от цяла петилетка искаве да изпратим в пенсия пом.директорката, ама няма как. Шефа я държи, защото му е особено близка. Големи заплати и камара от снимки на Насенцето залива всичко наоколо от нейните селски вечеринки. Такова самоизтъкване на гърба на колектива няма никъде другаде. Още награди иска тая алчна жена и гони до дупка всеки, който й пречи да се кълчи и изявява. Резилът край няма.
    • 2
      Ер
      еро
      5 -1
      12:51, 15 май 2018
      Няма стара риба има вмирисана риба!
    Последни новини