От х:

Днес в x:

Жана Райкова се върна в общината като финансов контрольор

Бившият финансов контрольор Жана Райкова се върна на работа в община Хасково. Тя обаче ще работи само няколко дни, тъй като излиза в майчинство, съобщиха за Haskovo.net от кметството.

Райкова беше освободена от длъжност преди около година със заповед на кмета Добри Беливанов заради съкращение. Хасковският административен съд обаче отмени заповедта и я възстанови на работа.

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (17)

  • 1
    Зд
    Здравко
    35 -25
    16:33, 3 май 2018
    Тази здраво е хванала дядото за макарите.
    • 56
      56788
      18 -13
      00:05, 4 май 2018
      Колко си елементарен Герберски трол. Плащат ти да плюеш Беливанов и да правиш внушение нали? Не сме толко прости както си мислиш! Не четеш ли че съда я възтановява на работа? Всеки който може да чете ще разбере че душата ти е изтъкана от злоба и завист. Скапан трол
  • 2
    По
    потърпевши хасковлии
    40 -22
    16:36, 3 май 2018
    Беливанов да каже, колко струва на хасковлии Жана Райкова? Умишлено ли бе освободена по този начин, като от начало се знаеше, че ще спечели делото? За децата не иска да намаля таксите, но хилядарки на Жана ще брои от нашите пари! Линч и вън Хасково!
    • Да
      Да,
      2 0
      16:16, 4 май 2018
      естествено, че я уволняваш така, че после съдът да я възстанови на работа. Никой не вярва на тия постановки - уволнения, оставки.....
  • 3
    Ня
    няма значение
    50 -16
    16:38, 3 май 2018
    А кой сега ще възстанови парите на нас гражданите на Хасково, за обезщетенията, изплатени на въпросната госпожа! Беливанов, нали е много стиснат и пестелив, защо ни скрои такъв номер да я отстранят по начин, по който след няколко месеца да се завърне, че и обезщетение да получи! Тръшка се за парите на децата от детските градини, а да каже на цялато общественост колко точно ни струваха изплатените обезщетения на неправомерно и некадърно отстранените служители- Жана Райкова, Кина Койнарска, дъщерята на Нели Станева и всички останали? Ето това се нарича наглост и лицемерие! Ама всичко е въпрос на приоритети! Явно децата не са приоритет в нашата община! Нагло създание си, г-н Беливанов! Не съм очаквала да си толкова некадърен!
  • 4
    Ра
    райна княгиня
    26 -26
    16:47, 3 май 2018
    Какво ви остава,граждани! на Хасково,освен отново да "воювате"с интриги и плюене!!!?Нали Райчева беше любовница,а сега-в майчинство!?Ааа?Хейтърите не споделят,че това умно и почтено момиче има дългогодишна и щастлива любов,скоро и предстои вайчинство...Как възможно да сте слепи за исината...!!!?Всеки трябва да търси и защитава правата си достойно.
    • Дя
      Дяволско изчадие
      21 -18
      16:52, 3 май 2018
      Това е най-злото , проклето и лошо човече! Тази ще я наказва Господ много и да не се чуди от къде й идва. Тя е дяволско изчадие!
    • Не
      Незапознат
      17 -1
      21:24, 3 май 2018
      Ако не бяхте използвали този ник може би нямаше да се обадя.Надявам се че равзвявайки байряка знаете защо го правите.Не знам що за човек е въпросната личност затова нека погледнем фактите.Съкратена преди по малко от година,върната от съда отново като работи няколко дни и излиза в майчинство.При неправомерно съкращение ако не са лъжа освен ако има някакви други парични бонуси като от рода например за уронване престижа на личноста и т.н.се плаща и заплатата и за през цялото времето когато не е била на работа защото според закона уволнието и е било незаконно.При това излиза в майчинство и мястото и се пази докато е.След това я камилата я камиларя.Сегашната шматка кмет няма да е вече такъв.Независимо коя политическа партия е узурпирала общината вероятността да се споразумее по един или друг начин да е там е огромен.Козоветев ще са в нейни ръце.Поне в началото управляваща върхушка която и да е няма да посмее да я отстрани защото или освен че ще им врътне друго дело ще ревне и пред медиите.Даже да е и против нейн ущърб по някакъв начин това бъхльовците които тогава ще са начело на парада ще си кротуват мирно и тихо.Те ще са захапали кокъла и ще ги е стах да не би някой да разбуни общественото мнение да ги спъне и го изтърват.Е-е-е кажете сега не е ли това шестица от тото?Хейтърстване ли е тогава или мнение че е хванала дядото за шушулките?Макарите искам да кажа.А що се отнася до интригите и плюенето винаги ги е имало.Пресявате ги и подминавате.Като дяволското по изчадие например.Това същество пръкнало са от ада кълне споменавайки името Господне.Че отгоре и на това се прави и на Пророк.Това за вярващите и невярващите е прекалено.Въпреки съжденията ми до тук аз съм за мнението по долу че общината е населена от не слаби а некадърни юристи.Или може би на сегашният кмет чавка му е изпила акъла.Ако е така бездействието му би било най-добрия ход.Ако го осъзнае това.
    • Ан
      Ангел
      4 0
      09:59, 4 май 2018
      Що не се пишеш ти кой си да видиш на теб от къде ще ти дойде еднополов смешник!
  • 5
    Бо
    Бойкот
    32 -17
    17:00, 3 май 2018
    Юристите, които я уволниха са назначени от герб като Пламба. Стана ясно колко са кадърни! Няма ли наказание за тази некадърност на юристите, а получиха солидни суми да и подготвят уволнението. Да не говорим, че я изкарахте и любовница безсрамници ето има господ
    • Дя
      Дяволско изчадие
      19 -17
      17:06, 3 май 2018
      Тепърва нейното предстои ! На такава жлъчна и злобна жена няма , как Господ да и помага. Той бави, но не забравя , а Жана много ще тегли !
  • 6
    Ли
    Лисан
    36 -7
    17:12, 3 май 2018
    По - слаб юридически отдел общината никога е нямала! Всичките им работи пропадат в съда! А от общината навремето излязоха сегашните топ адвокати...!
  • 7
    По
    Потърпевш
    13 -8
    20:46, 3 май 2018
    От днеска дядо прави кекс кекс кекс .
    • Jo
      John
      4 0
      10:39, 4 май 2018
      да, дядо прави, а гербавите все меки ги вадят!
  • 8
    По
    Пол
    11 -4
    23:27, 3 май 2018
    Още от ученици са заедно с любимия,не пишете глупости.Да ви е живо и здраво бебчето!
  • 9
    Да
    да
    1 -2
    17:46, 4 май 2018
    има господ и той ще съди това джемиле за всичко лошо ,а то е страшно много което е извършила.амин!!!!
  • 10
    Жа
    Жана!
    0 -1
    16:50, 5 май 2018
    Коя е тази кифла и защо си прави селфита като прилича на злобен гном
Последни новини