От х:

Днес в x:

Приемат данъчни декларации в Хасково и през уикенда

Заради изтичащия на 30 април краен срок за подаване на годишните данъчни декларации за доходи от предходната година, салонът за клиенти на НАП-Хасково ще работи извънредно тази събота и неделя, информираха от териториалната дирекция. С пълен работен ден от 9.00 до 17.30 часа ще бъдат гишетата на партера, където се подават декларации. Други административни услуги няма да се извършват. Целта е да се улеснят гражданите и да се избегне струпването на опашки в последните няколко дни от кампанията.

10 560 декларации за доходи на физически лица са подадени до момента в НАП-Хасково. 30 април е последен срок както за декларациите, така и за плащане на данъка по тях. Лицата, които използват интернет, за да декларират доходите си, ще ползват 5 на сто отстъпка от размера на дължимия данък. Необходимо е формуляра да бъде подаден по електронен път, подписан с електронен подпис, а налога да бъде платен в законовия срок.

Декларации и приложенията към тях могат да бъдат изтеглени от сайта на НАП www.nap.bg или да бъдат получени на място в териториалната дирекция на пл."Свобода"2.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини