От х:

Днес в x:

Куп медали за състезателите на „Виолена“ от Държавните първенства по аеробика

    Състезателите на хасковския клуб по аеробика „Виолена“ записаха силно представяне в държавните първенства по спортна аеробика - клас Б всички възрасти, 5-6 г. - клас А и Държавно отборно първенство за мъже и жени.

    Всички състезатели при 5-6 г. се окичиха със златни медали. Бронзов медал за Рая Димитрова и Габриела Карева при 7-8 г. Достойно представяне и на останалите състезатели при 9-10 и 11-14 г., всички дебютанти на това състезание.

    Отборът на „Виолена“ завоюва сребърни медали в ДОП за мъже и жени в конкуренция с 10 отбора от 8 клуба от цялата страна. Емилия Будинова, Лиляна Димитрова, Станимира Стамова, Роси Гаргова и Стела Божинова заслужено се класираха на второто място.

    Проведе се и последна контролна тренировка за определяне на Националния отбор за Световното първенство в началото на юни за Португалия. С изключително добри изигравания Тихомир Баротев при мъже и жени и Нели Ташева при 15-17 г. влязоха като основна гарнитура. Това беше и последен тест преди заминаването за първата за годината Световна купа в Португалия на 21 март 2018 г.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини