От х:

Днес в x:

Оставиха ледената пързалка да се топи

Изображение 1 от 2

    Едно от най-емоционалните места за децата и възрастните от Хасково през зимата-ледената пързалка от днес вече е затворена. Заради обилния сняг, който падна миналата седмица,  за радост на любителите на кънките, атракционът остана отворен малко по-дълго от обикновено.

    Тази зима пързалката на площадка „Спартак" беше отворена и по-късно от обичайното заради топлия декември.

    Най-сериозен интерес към съоръжението е имало покрай Коледните и новогодишните празници. Тогава през пързалката са минавали по около 500 души дневно. През последните седмици обаче посещаемостта се е снишила рязко.

    На 4-ти март бяха последните сесии за тази година. От днес ледогенераторите са изключени. 15 -сантиметровата ледена покривка ще бъде оставена да се разтопи, което ще се случи в рамките на десетина дни, коментираха от екипа по поддръжката.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      00
      001
      11 -5
      13:18, 6 мар 2018
      Да я направят на закрито хем по-малко ток ще се харчи хем няма да са зависими от времето хем площадка Спартак ще се ползва за концерти целогодишно!!!!!!!!!!!!!
    • 2
      Ки
      Кико
      4 -4
      14:02, 6 мар 2018
      Ало 00 ! Чуваш ли се какво говориш: да се ползва целогодишно!! Ха,Ха! Сп. площадка да не е закрита зала! Тя е само за пролетни, летни и есенни концерти!
    • 3
      Cl
      CL 500
      23 -1
      16:30, 6 мар 2018
      Ледената пързалка я оставате. Градът се топи. Всичко младо и кадърно избяга, само братята ******и по центъра и това остана след великото управление на партията майка. След тях навсякъде е пустош. Питайте Райко кръвта, какво ще направи новият началник. ГЕРБ, най-показно показват, че в тази държава ти трябва вуйчо владика! ИЗМИТАЙТЕ СЕ, не сте нужни НИКОМУ !!!
    • 4
      Чо
      Чобанина
      8 -3
      21:10, 6 мар 2018
      Оставка на Беливанов - най некадърният кмет на Хасково !!!
    • 5
      Тр
      Тракиец
      5 -1
      07:53, 7 мар 2018
      Беливанов, подай си оставката некадърнико, забатачи целият град с бездомни песове !!!
    Последни новини