От х:

Днес в x:

Подготвят ледената пързалка в Хасково, цените остават без промяна

    Монтаж започна на ледената пързалка на площадка „Спартак“ в Хасково. Служители на общинското предприятие „Екопрогрес“ бяха положили маркучите за залеждането на съоръжението, сглобяваха и огражденията.

    Монтажът ще продължи няколко дни, казаха от Община Хасково. После предстои да се направят проби, дали всичко е наред по съоръжението и едва тогава пързалката ще бъде отворена за посетители. Функционирането й обаче е обвързано и с атмосферните условия. Според прогнозата за времето в следващите дни ще бъде топло и трябва да се изчака понижение на температурата.

    Ледената пързалка в Хасково ще заработи след 2-годишно прекъсване заради коронавируса. Последно тя функционираше през зимния сезон 2019/2020 г. Цените ще останат без промяна. Те са определени с решение на Общински съвет в Хасково от 2009 г. За 1 час пързаляне входът за деца и младежи до 18 години е 2 лева, а за възрастни е 3 лева. Ползването на кънки е 2 лева на час. За ползване на учител се плаща 2 лева на час.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      И
      И
      3 0
      20:25, 8 дек 2022
      За възрастни колко е , пак сте спестили 2 реда ...нарочно .
    • 2
      Al
      Alez
      1 -3
      20:49, 8 дек 2022
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 3
      Ро
      Росен
      1 0
      08:47, 9 дек 2022
      Римляните са го казали: ,,Като няма хляб ще има зрелища,,. Ще има и допълнителна работа за докторите ортопеди и травматолози.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини