От х:

Днес в x:

10 °C

Отстраниха всички кандидати за видеонаблюдението, поръчката е спряна

И четиримата участници в процедурата за обществена поръчка за изграждане на видеонаблюдение в Хасково са отстранени. Това са фирмите “Вилмат холдинг” АД, “Анди БГ” ООД, “Румел” ЕООД и “Сектрон” ООД. Със заповед на кмета Добри Беливанов те са отстранени от търга, защото комисията е установила, че една от тях (“Румел” ЕООД) не е представила доказателства за опит в подобни дейности, а другите три фирми – заради оферти, които не отговарят на техническите изисквания на възложителя.

Поради отстраняването на всички кандидати кметът спира и процедурата за обществената поръчка.

Градоначалникът обясни, че освен отстраняването на кандидатите се установило, че заложените в заданието технически изисквания за видеонаблюдението не са от най-съвременните. “Ще подготвим нова поръчка, в която ще осъвременим изискванията - за по-качествени камери”, уточни кметът Добри Беливанов.

Haskovo.net припомня, че тази обществена поръчка веднъж вече бе спирана със заповед на кмета през септември миналата година.

Поръчката предвижда изграждане на ситуационен център и системи за видеонаблюдение на 8 входно-изходни точки на Хасково, 32 кръстовища и 8 точки в централни градски части, паркове и площади. Изпълнителят трябва да поеме гаранционното обслужване, както и обучението на служителите.

Общата стойност на поръчката без ДДС е 305 000 лв.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (13)

 • 1
  Пр
  принцесата от Монако
  31 -9
  15:52, 2 мар 2018
  Днес е петък,както обикновено има спряна поръчка от кмета!....."Заложените в заданието технически изисквания не са от най-съвременните"!-една от причините за спирането на поръчката!Ами ,кмете,когато се подпиваш,трябва да четеш!Хайде,до следващия петък!
  • 00
   00
   12 -6
   20:18, 2 мар 2018
   Бахти смотания кмет. Не кмет, а клоун. Не клоун, а пълно ку-ку. Не ку-ку, а пълна нула
 • 2
  Дя
  Дядо Васко от Монако
  28 -10
  15:54, 2 мар 2018
  Кмете,кмете, кучета те яли тебе,кмете!
 • 3
  Кмете ,предавателя ти винаги работи в петък!
 • 4
  00
  001
  23 -10
  16:38, 2 мар 2018
  Беливанов чия подлога ще ставаш този път?????? Чии камери ще монтирате ??????? Да не се окаже че по зададените критерии има само един вид камери на еди коя си фирма и виждаш ли нямам друг избор освен да избера тях??????Пе*******че дърто махай се!!!!!!!
 • 5
  С тя тънки трандафори ще се пребиеш,в общината по стълбите голям кавак щеше да направиш.
 • 6
  Dq
  dqdi dekcho
  7 -3
  17:06, 2 мар 2018
  haaaaaaa motikata
 • 7
  Ww
  www
  22 -10
  17:14, 2 мар 2018
  Не беше ли тази "важна и спешна поръчка" причината кмета да спре парите за спорта, които общински съвет гласува в края на миналата година? Май тази беше.... Днес - спряна. То бива излагане ама като беливановото няма никъде!
 • 8
  Ако г-н Беливанов изкара докрай мандата си ще отучи доста айдуци, пардон - бузисмени от айдутлук, пардон - от "усвояване" на пари от общинският бюджет, а този бюджет се формира от мангизите на всички хасковлии. Само това да постигне г-н Беливанов е достатъчно!
 • 9
  На
  Настъпани хлебарки
  9 -13
  21:09, 2 мар 2018
  Какво сте ревнали, все едно така нареченото видеон... Виж коментара
 • 10
  Чо
  Чобанина
  16 -5
  21:30, 2 мар 2018
  Видеонаблюдение в Хасково трябва да има, но ефективно, не като сега заложеното афиф. Ако трябва и 3 милиона да се заделят, но всички възлови места в Хасково трябва да се наблюдават. Това повишава сигурността на гражданите. Сегашната администрация хал хабер си няма какво трябва да се направи и пенсията отчита дейност , като спира конкурсите. Нямам думи, оставка Беливанов, некадърнико !!!
 • 11
  За
  Запознат
  6 -1
  08:30, 3 мар 2018
  Ай на бас, че Минко Ангелов е виновен ?!
 • 12
  Пе
  Петко
  2 -1
  15:36, 3 мар 2018
  Ами сега какво ще прави минко тъпото с неговият кандидат ВИЛМАТ язък му за рушветите дето да Cде на беливанката

Хороскоп за 29.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Благоприятна възможност да проявите организаторските си умения. Съобразявайте се с обстоятелствата и ще напреднете. Овладейте връхлитащите ви емоции, за да ви е по-лесно си намерете някого, на когото да изплачете болката си. Семеен проблем постепенно отшумява и това ще ви успокои.
29 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Повечето от вас ще предпочетат да се посветят на почивка през този ден, тъй като изминалата седмица е отнела голяма част от силите ви. Идеята ви ще бъде подкрепена от хората около вас, които едва ли ще ви оставят да скучаете. Проявете повече ентусиазъм относно планирано мероприятие, в противен случай рискувате да развалите настроението на близък човек.
29 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Възможни са проверки от различен характер: финансови, семейни, приятелски. Въведете в ред документацията си, погрижете се за близките си и не пренебрегвайте поетите ангажименти. Не търсете непременно недостатъците у другия, помогнете му да изрази по-добре себе си, като го насърчите към това.
29 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Възможно е обстановката у дома ви да е напрегната сутринта и с действията си най-вероятно няма да допринесете с нищо за промяната и към по-добро. Препоръчително е да не се задържате дълго време в къщи и да потърсите поле за изява навън. Делови начинания ще получат благоприятно и донякъде неочаквано развитие, което ще ви създаде допълнителна работа.
29 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Много неща ще ви радват днес, но не можете да бъдете навсякъде. Трудно е да угодите на всички, но важното е да живеете пълноценно. Не изхвърляйте нищо, нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Предстои ви желана промяна, която значително ще свали напрежението, още повече, че ще има с кого да я споделите. Насладете й се.
29 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Станете по-балансирани и не допускайте да ви връхлитат емоционални натоварвания. Излезте на чист въздух сред природата или се срещнете с приятни за вас хора. Случващото се ще бъде такова, че трябва да разчитате само на себе си. Очаква ви работа, но имате шанс да обърнете нещата в своя полза.
29 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Стресът се отразява неблагоприятно на контактите ви днес, реагирате на всяка невинна забележка. Починете си и не влизайте в конфликти. Денят е подходящ за отмора, среща с приятели и неща, които ще ви помогнат да се отпуснете. Не пропускайте да изпълните обещанията си, по тях съдят за сериозността ви.
29 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Личният ви живот ви предлага много предизвикателства и като че ли днес поглъща цялото ви внимание. Трудно ви е да се съсредоточите върху каквото и да било. Днес от това нищо няма да изгубите, така че спокойно подреждайте интимния си свят.
29 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не се скъпите на комплименти и дори на моменти прекалявате. Бъдете по-уравновесени в тази насока, може да ви разберат погрешно. Някой от вас днес ще имат изключителен празник в семейството си. А ако се колебаете как да прекарате вечерта, знайте че ще ви бъде отправено предложение, което ще ви зарадва и отмори с настроението си.
29 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
29 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Съзнателно ще промените отношението си към проблем, който ви е занимавал наскоро. Това ще ви помогне да се освободите от напрежението и да насочите погледа си към хубавите страни на живота си. С излъчваното от вас очарование ще привличате интереса на другите. Направете ги щастливи.
29 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Занимания на открито и пътуване с приятели може би ще удовлетвори страстта ви към приключения. Не се притеснявайте дори и да не сте в предни позиции на инициативата, това е чудесен повод да се разтоварите. Едва ли ще отхвърлите предложение за среща с някой, който не спира да ви вълнува.
29 ное 2020
Последни новини