От х:

Днес в x:

Шестима се потрошиха на леда в Хасково днес

Шестима души се потрошиха след падане на леда в Хасково. Пострадалите са преминали през Спешно отделение на МБАЛ Хасково, казаха от здравното заведение днес около 14:30 часа.

Четирима са потърсили медицинска помощ само в рамките на час и половина. Двама от тях са със счупвания на глезен, а другите двама – с фрактура на шийка на бедрена кост.

По-късно медицинска помощ потърсили 85-годишна жена с фрактура на гривнена става и 60-годишен хасковлия със счупена подбедрица.

Медиците призоваха гражданите при възможност да не излизат навън предвид заледяванията.

От началото на седмицата в Ортопедично отделение на хасковската болница са хоспитализирани 7 души, като повечето от тях са пострадали при падане на заледен участък. Само вчера в отделението са постъпили двама души. Единият е с фрактура на глезена, а другият – със счупване на шийката на бедрената кост.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    Кр
    Кратка зима
    57 -1
    16:01, 2 мар 2018
    Защо няма пясък или там каквото трябва по тротоарите.Къде прибра дахлията парите( нищо лично към тях,става въпрос за Атаман).
    На Хасково,другата зима снегопочистваща фирма не и трябва,така и така като завали преди да минат тракторите по обяд,колите отварят пътя и после слънцето топи
    А пострадалите да съдят фирмата,на дребосъчето,което не може да говори български.
  • 2
    Jo
    John
    19 -2
    16:54, 2 мар 2018
    в другия сайт пишат 25, къде са останалите 19?!
    • Ам
      Амими
      11 -1
      17:50, 2 мар 2018
      Дали са фира.
  • 3
    Cl
    CL 500
    33 -3
    18:14, 2 мар 2018
    Срам ме е от вас !!! Милият скромен дядо кмет със своето безхаберие се подиграва с гражданите. Това не са почистени улици това не е управление което ние искахме. Отивайте си не сте ни нужни
  • 4
    Аш
    Ашколсун на поразия
    22 -6
    18:52, 2 мар 2018
    Той кмета,че е за бахтане,за бахтане е..ама вий си го избрахте!
    • Гр
      Граф
      14 -4
      20:54, 2 мар 2018
      Точно така , на изборите нали гласуваха за него, нали след това се радваха сега какво се оплаквате всеки ден и му искате оставката.
  • 5
    Aтанас
    11 -1
    19:30, 2 мар 2018
    На много места са поставени указателни табели Монумент Богородица които са монтирани на съществуващи табели под тях и с това височината остава 1.80 см.от тротоара,хората се провират под тях,видях две от тях ,едната се намира на Раковска до отбивката за НОИ,друга ниско поставена е срещу Общинска полиция,сигурен съм че има още много заложени капани за пешеходците.Изпратих снимки на въпросните ниско поставени табели до Хасково нет но публикация от тях няма.Не мога да публикувам тук снимки за да се види колко са опасни но,всеки ще ги забележи на въпросните места по тротоара.
  • 6
    Чо
    Чобанина
    14 -4
    20:44, 2 мар 2018
    Ей, големи сте цензури, много го пазите тоя Беливанов, сакън някой да не му поиска оставката. Никаква свобода на словото няма тук, Кръшков с изтриване на коментарите ми няма да вдигнеш рейтинга на некадърника Беливанов, ОСТАВКА !!!
  • 7
    Гр
    Гражданин на Хасково
    3 -5
    15:58, 3 мар 2018
    Призовавам всички граждани които са пострадали от леда ( имат фрактури от заледени улици в град Хасково) да си потърсят правата ,чрез съда за обещетение,понеже НЕ може да си коректен данъкоплатец , а Държавата,визирам община Хасково , да не се предържа към задълженията си да чисти и опесачава залеените улици и участъци.
Последни новини