От х:

Днес в x:

Шефът на общинска полиция в Хасково хвърли оставка. Топим се 3:2:1. Преглед на печата

Шефът на общинска полиция в Хасково Бранимир Митков хвърли оставка, съобщава в заглавие над главата "Хасковска Марица". Молбата му била подписана вчера от министъра на МВР. Лични причини били в основата на напускането му. Пред вестника той отрича слуховете за пререкания между него и кмета Георги Иванов, които вървят от известно време в града.

Клиенти крадат дрехи от пробните, четем в другото водещо заглавие на първа страница в "Хасковска Марица". Ловките крадци късали магнитните носители на дрехите и се измъквали с неплатената стока от магазина.
Както се казва, сиромах човек – жив дявол.

Дядо държи бомба в плевня, информира още на първа страница вестникът. Дописката е илюстрирана със снимка на дядото, клекнал до невзривена авиобомба на прага на плевнята си.

Комасирана земя на пазара, няма купувачи, акцентира на втора страница изданието. Чужденците също стопират инвестициите си, бързат да се отърват от вече купените парцели.

Отнеха лиценза на трима превозвачи, четем още на страницата. Става дума за фирми за международни превози. Те са свиленградската "Шери ЕООД" и хасковските "Мега-лес – Христо Будовски" и ЕТ "Христо Георгиев".

Висш съдебен шеф идва в Хасково, информира още изданието. Става дума за председателя на Върховния касационен съд Лазар Груев, който ще бъде в областния град в четвъртък и петък.

Пускат наркомуле с 80 кг. хероин преди делото, акцентира вестникът на криминалната страница. Димитър Котев вчера бе освободен от килията с решение на хасковския окръжен съд, ще дочака процеса си под домашен арест.

Боже, от царя ни пази! Така е озаглавен текст от Едвин Сугарев, публикуван на 9 страница в броя.

Топим се 3:2:1, информира във водещото си заглавие днес "Новинар юг". Данните са от хасковското родилно отделение. Наблюденията сочат следното – новородените са 3 циганчета, две турчета и 1 българче.

Наш се помля в Турция, съобщава още от първа страница вестникът. Васил Динчев, шофьор на български циментовоз, се обърнал вчера близо до Капъкуле.

Първи ин витро близнаци в АГО, акцентира вестникът на втора страница. От началото на годината са родени 4 двойки близнаци, едната от тях – чрез метода ин витро.

Дядо Яшар спи върху снаряди, акцентира за вчерашния случай в Криво поле вестникът на трета страница.

Наши в Италия: Земята стана ад, четем още на страницата. Думите са на хасковлийката Росица Мирчева, която бе фоторепортер в "Новинар юг", а от години живее в Рим.

БСП ще реди листите за НС след евровота, четем на 4 страница. Днес чакат Емилия Масларова в Хасково за среща с актива, допълва изданието.

Адвокатска преса в Одрин, губим любезно само с 3:5,
четем на забавната 2 страница. Хасковските адвокати паднаха от турските си колеги от любезност, четем в материала.

Това бяха основните акценти в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини