От х:

Днес в x:

Готвят международен турнир по художествена гимнастика, събират средства за килим

    Първият международен турнир по художествена гимнастика в Хасково ще бъде факт още тази година. Той носи името „Кралица на Аида“ и се организира от хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ с подкрепата на Българската федерация по художествена гимнастика.

    Заявка за участие са дали състезатели не само от България, но и от още от 5 държави – Хърватска, Босна и Херцеговина, Черна гора, Сърбия и Румъния. До провеждане на турнира, може да се включат представители и на други страни, каза президентът на клуба-организатор Яна Михайлова.

    Състезанието ще се състои от 13 до 15 юли в зала „Дружба“ в Хасково. За целта обаче домакините на надпреварата ще трябва да се сдобият с професионален гимнастически килим, какъвто е необходим според регламента на подобен тип прояви. Тъй като хасковският клуб не разполага с такъв, от ръководството са решили да си закупят с помощта на дарители. За целта обаче трябва да се съберат 12 000 лева, в противен случай, ще трябва да вземем назаем от федерацията или от друг клуб, каза Яна Михайлова. Тя обаче уточни, че наемът не е много нисък, а закупуването му е добра инвестиция, тъй като ще се ползва дълго време. Освен това състезателките от клуба ще имат възможност да се подготвят на части от него, а не както досега на постелките в салона на училище „Христо Смирненски“.

    Банковата сметка на клуба може да се види и на една от снимките.

    Първа инвестиционна банка:

    IBAN: BG42FINV91501215868568

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Вр
      Време е
      3 -1
      09:35, 1 фев 2018
      Тия които са в обшината да дадът някакви пари. Защото нищо свясно не правят
    • 2
      Не
      Недоволен
      0 0
      12:00, 1 фев 2018
      Аман с тая ПИБ. Направете сметка другаде. Ако нямаш сметка в ПИБ ти искат 5лв. такса за превода. Направете си PayPal акаунт, бъдете модерни.
    Последни новини