От х:

Днес в x:

Читателка: Тролеите или ги няма цял час, или пристигат по два

В пиковите часове в Хасково тролеите ги няма близо час, а после идват наведнъж по два един след друг или през интервал от 5 минути. Това пише в писмо до Haskovo.net нашата читателка г-жа Димитрова.

„Какъв е смисълът, да се чака 50 мин.за тролей и да не можем да се приберем навреме след работа, за да пристигнат два наведнъж в комплект?! Ще се промени ли това безумиe?", пише нашата читателка.

Нашата читателка изпраща и снимка от автобусна спирка, на която наистина се виждат два тролея един след друг. Поглед върху разписанието в сайта на „Тролейбусен транспорт“ показва, че в пиковите часове те би трябвало да се движат в интервал от 20 минути.

Очаквайте по-късно коментар от „Тролейбусен транспорт“.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

  • 1
    Пъ
    ПЪТНИК
    7 -5
    08:57, 17 ное 2017
    Каквато общината ,такива и услугите.реформа!вън старчоците!!
  • 2
    Чи
    читател
    12 -2
    09:37, 17 ное 2017
    Това наистина е така,честа гледка е как се влачат по два тролея един след друг и после се чака по 40-50 минути и то в пикови часове. Не попадна на нормално ръководство тази фирма.
  • 3
    Gr
    GRADSKI
    9 -1
    10:18, 17 ное 2017
    Разписанието е под всякаква критика,не мога да отида навреме на работа, а защо не попитате кога ходят до тоалетна кондуктори и ватмани....
  • 4
    Чо
    Чобанина
    3 -11
    10:30, 17 ное 2017
    На мен тролейбуси не ми трябват защото живея на бу... Виж коментара
  • 5
    Ви
    Виктор
    7 -4
    10:33, 17 ное 2017
    А дали не получават "нещо" от такситата, за да го правят? Преди години така правеха на жп гарата - нарочно закъсняваха за влака за да могат такситат да качват изнервените пътници... Тоя "Тролейбусен транспорт" е само яма за крадене!!! Вече няма тролейбуси в Пловдив, Сливен, Перник, Ямбол - ред е и на Хасково! Откъде-накъде приходите от паяка ще отиват в тая пробита каца?
  • 6
    Gr
    grajdanka
    9 -2
    10:41, 17 ное 2017
    Крайно време е някои хора да си съберат багажа и да си отиват. Да отстъпят местата на по кадърните, има си конкурс за тая работа. Не махнали го от ДАИ нагласили го в Тролейбусен транспорт, приятел огледай се никаква не я правиш ,само сменяш разписания. Ние не знаем коя сутрин ще застанем на спирката пак с ново разписание, не знам на тези вашите служители как не им писна от вашите измишльотини. Вие и хората си побъркахте и пътниците. чакали 40 -50 минути ами ще чакате сигурно пак има ново разписание докато научим едното айде ново ами спрете се. Да не казвам че сега почват валежите елате вижте какво става вътре не се седи, тече отвсякъде, като са трошляци така ще е. По пътя върви техника за скрап елате вижте Пазарджик да не би да е по голям от Хасково ама имат ръководство с акъла си ама то верно каквато общината такива и услугите. Докато някой ден не стане белят миналия път вали мокро качваш се в тролея и за добър ден или добро утро да те събуди бие ток абе еййййй ненормален човек едно време в ДАИ неизправните коли разрешавахте ли им да вървят по пътя камо ли такива които возят пътници. Какво чакате да стане голяма беля и тогава ли да се разтърчите, техниката ви не е в реда си, разписанието не го бива, персонала ви много нервен вярвам и тяхната душа вадите. Ама прави са хората с такива тролеи не се кара, защото този човек зад волана отговаря за хората вътре, на вас не ви дреме ако стане нещо, явно сте некадърен директор и като е така дайте място на по кадърни хора.
  • 7
    Ба
    Батко
    5 -1
    11:46, 17 ное 2017
    Спомням си като малък как тръгвам към училище, качвам се от горната спирка на Орфей и на следващата след като съм си платил билета тролеят спира, а кондуктурката казва 30 мин почивка. Няма такъв комунизъм.
  • 8
    Па
    Пантелей пътник
    7 -1
    11:46, 17 ное 2017
    Разписанието по двете линии публикувано в сайта им е меко казано неясно написано... Едни разкривени таблици, от които не ти става ясно кога потеглят от първа спирка... Често пък една кола в хода на курсовете поема другата линия... По спирките не знам дали има поставени разписания, но и да има, гражданите не ги опазват... В момента май се движат само 4-те Шкоди от Унгария и Варна, които са по-стари с 2-3 години от първите, които бяха пуснали през 1990-та и бяха чисто нови - всички те са бракувани вече. Персоналът нормално да е изнервен, заплатите са ниски, май и доста често се бавят...
    Тролейбусния транспорт бе унищожен в Пловдив, Габрово, Добрич, Перник. В Ямбол не е имало никога, а в Сливен си се движат все още. Както е споменато по-горе - в Пазарджик от общината самостоятелно закупиха нови мотриси ЛАЗ Е183А1... Каквито има и в Стара Загора. В София, Варна, Бургас, Стара Загора и Плевен пък бяха обновени и мотриси и контактни мрежи по оперативни програми на ЕС, където фирмите са общински. В Пловдив дружеството бе приватизирано и по тази причина не можаха да участват по ОП, сега всичко се руши и над 1/3 от мрежата е демонтирана... Плевен пък разчита изцяло на тролейбусен транспорт, дори пускат нови линии, а градът се е стопил наполовина... Тук преди някой пречеше, сега просто нямат желание... Очевидно все по-далеч сме от Европа!
  • 9
    Ма
    Маслина
    5 0
    12:37, 17 ное 2017
    В Хасково е противно да се возиш на градски транспорт. Проблема е от години. Никой не се грижи за това хората да се придвижват комфортно, поне до колкото условията на градския предлагат. Тролейбусите са стари и мръсни. винаги има адски много прах вътре, не можеш да се хванеш. Какво стана преди няколко години имаше програми с които много общини си обновиха транспорта, "региони в растеш", мисля.
    Предприемете нещо вече.
  • 10
    Чи
    читател
    6 0
    12:49, 17 ное 2017
    Недопустимо е,два тролея да се влачат едни след друг,като втория е празен,а после хората да чакат по 40-50 минути и да не могат да се приберат навреме от работа,а когато вали дъжд или сняг-тогава или ги няма въобще или чакането е убийствено. Всичко това хората си го изкарват на кондукторите,затова са изнервени и те,за минимални заплати да си тровят живота с ненормалното си ръководство и управление. Над всичкото отгоре искат за дете над 7г. цял билет,като навсякъде учениците пътуват с намаление. Една вечер вътре пушеше тролея и пак нищо... Смяна на ръководството и разписание с акъла си,това искаме, затова не се сърдете на такситата.
  • 11
    Ма
    МАНГО
    4 -1
    14:20, 17 ное 2017
    На хора, на които заплатата им не зависи от количеството и качеството на извършеното - какво очаквате?

    Тролейте и паркингите бяха обединени заради една друга схема - ама за сега не стана. Борбата е кой ще "лапне" паркингите в центъра - според мен.
Последни новини