От х:

Днес в x:

7 °C

Да се сложи ли асансьор на Тролеите?

Изображение 1 от 2

  Общината в Хасково обмисля изработването на проект за саниране и монтаж на асансьор на сградата на ул. “Ивайло” №1 в Хасково. В пететажната постройка се намира общинското предприятие “Тролейбусен транспорт”. Сградата е собственост на общината, на РДНСК и на министерството на земеделието, което е настанило там агенцията по рибарство и аквакултури.

  Сградата се посещава от хора от цялата област. Много хасковлии пък посещават “Тролейбусен транспорт”, чието управление е на третия етаж, за карти за градския транспорт, за талони за Синя зона и др.

  При достатъчна подкрепа от гражданите, общината ще кандидатства за финансиране по “Региони в растеж”. Своето мнение можете да изразите в анкетата по-долу.

  Източник: Haskovo.NET

  Одобрявате ли прилагането на мерки за енергийна ефективност и достъпност за сградата на ул. “Ивайло” №1 в Хасково?

  Одобрявате ли прилагането на мерки за енергийна ефективност и достъпност за сградата на ул. “Ивайло” №1 в Хасково?

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Ев
   евроскептик
   14 -6
   15:01, 11 май 2018
   Не одобрявам всичко що е направено от общината по ПРОГРАМА -РЕГИОНИ в ГРАБЕЖ а то повечето е по тази програма
  • 2
   Мч
   Мчи
   16 -2
   17:35, 11 май 2018
   Първо спрете незаконните таксита,които обикалят и обират пътниците на тролеите. Има една Дачия Соленца, праисторически модел, онзи ден спира един дебелак,който я кара и ми свири, за какво ми свири, да се кача при него, вместо в тролея и лелките тичат, щастливи - миндилките долни!
  • 3
   Ми
   Минчев
   16 -6
   17:40, 11 май 2018
   А, бе, ей! Закрийте час по скоро тоя "Тролейбусен транспорт" - огромна дупка за крадене!!! Колко по-големи града вече го закриха - Пловдив, Перник, Сливен, Ямбол!!! Упорито се загробват пари в тая дупка! Като ви е зорът за асансьори и саниране -има много други обекти, където ще е от полза!!!
  • 4
   Ва
   Ванко
   12 -4
   18:36, 11 май 2018
   Защо " Тр. Транспорт" е в тази
   сграда,като си има Депо с достатъчно празни стаи на първия етаж?
  • 5
   54
   543
   3 -1
   20:07, 11 май 2018
   Има и други собственици не са само тези институции
  • 6
   53
   534
   4 -5
   21:45, 11 май 2018
   А защо сграда в центъра на града да не бъде саниран? Можете ли да отговорите злобари? После нищо не се прави, всичко се руши и т,н, Чудя се и на общината! Като сте решили да направите нещо добро, защо Ви е мнението на хората?
   • Пи
    Писна ми от тоя
    9 -1
    22:06, 11 май 2018
    А защо изобщо питат? Дядо Добри пак ще направи каквото му наредят гелоосаните! Смяшко, белодрешко! Седнал да пита! А защо не пита за таксите за градините, а се прави на велик!?
  • 7
   Пи
   Питанка
   9 -2
   01:43, 12 май 2018
   Само да попитам - ако услугите по издаването на карти за градския транспорт и стикери за синя зона се предоставят в касовия салон на община (където им е мястото), тогава ще има ли нужда от изграждането на асансьор?

  Видеа по темата

  Хороскоп за 04.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Този ден ще ви предложи много предизвикателства. Това ви стимулира да се развихрите и да покажете на околните способността си да се справяте с какви ли не ситуации. Не поемайте обаче излишни рискове, за да не съжалявате след това.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще се чувствате далеч по-добре, ако се постараете да изчистите недоразуменията, които има между вас и близките ви, задълбочаването им ще създаде повече проблеми. Не се изкушавайте да пренебрегвате въпроси, чието решение е належащо. Ще имате послания, стига да можете да вниквате в тях и да ги разчитате.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще следвате събитията и с тях ще съобразявате програмата си днес. Предстои да вземете решения, предвид на скъсените срокове и ново възникнали въпроси. Няма да сгрешите, ако се доверите на интуицията си. Самочувствието ви чувствително ще се подобри, равнявайки постиженията си с най-добрите от сферата на интересите ви.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Вътрешното ви усещане за нещата не е лъжливо чувство, вслушвайте се и няма да сгрешите. Погрижете се за духовния си комфорт, избягвайте теми, които ви натоварват и съсипват настроението ви. Гледайте на случващото се философски и търсете поуката от всяка ситуация. По често си отговаряйте на въпроса “защо ми се случва това“. Има какво да научите за себе си.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате нужда от промяна, затова няма да сгрешите, ако заминете някъде с приятна компания. Не мислете за неща, които ви натоварват, отпуснете се и си починете добре. Гледайте оптимистично на живота и се замислете за всички, които обичате.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Покажете широта на мисленото и проявете отзивчивостта си и към онези, които мислят различно от вас. С такт и усмивка ще наложите елегантно мнението си, и без усилия ще си осигурите предимство пред някого, с когото се съревновавате. Към близките си не превръщайте умората в причина за недоволство и враждебност.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Радвате се на прекрасни отношения със сърдечния си партньор днес. Имате възможност да си починете, да се разтоварите и да се заредите с нови сили за всичко, което ви предстои от тук нататък. Ще останете поласкани от вниманието, което получавате днес. Не обръщайте внимание на дреболии.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Вътрешната ви сила се нуждае от обновление. Енергия и добро настроение може да получите от природата, потърсете я сами или с приятели. Подемът, който следва ще засили решимостта ви и ще ви направи успешни във всичко. Материални придобивки и свързаните с тях удобства ще ви подскажат, че вървите по вярната пътека.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Благодарение на старанията си, печелите уважението на хора, към които е насочен интересът ви. Взаимоотношенията в семейството също се подобряват. Близките ви са благосклонни да приемат ваша идея и може да очаквате съдействие. В любовта от вас се очаква повече внимание и съпричастност към проблемите на партньора.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Овладейте вълненията си, независимо от причините, които са ги предизвикали. Запазете присъствие на духа и не предприемайте действия в състояние на афект. Ще си спестите нечии гняв, ако се въздържате от ненужни коментари, а и себе си ще натоварите по-малко. Добре ще ви се отрази чистия въздух, природата ще ви зарежда с енергия и повече оптимизъм.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Заели сте се с много неща наведнъж. Ако не сте достатъчно съсредоточени, това може да доведе до разпиляване на енергията ви. Постарайте се да бъдете и в помощ на близките си, те ще оценят усилията ви. Радвате се на добро самочувствие, но все има нещо, което не ви достига за да бъдете доволни от себе си.
  04 апр 2020
  Последни новини