От х:

Днес в x:

Актрисата Силвия Предова играе в новия филм „Дамасцена“, премиерата на 3 ноември

Хасковската актриса Силвия Предова се стяга за премиерата на филма “Дамасцена”. Любимката на малките зрители се снима в мащабната кинопродукция след специална покана от екипа. Във филма тя играе Венета - голямата любов на бащата, чиято роля се изпълнява от Любен Чаталов.

Веселин Плачков, Димитър Баненкин, Неда Спасова и Симона Халачева, са основните актьори в лентата, чийто сюжет е създаден по истинска история. Снимачният процес протича през всичките четири сезона, а за масовите сцени са ангажирани общо около 1 300 души.

„В продължение на два часа зрителят ще премине през четири стихии на човешкия живот: от мечтата за малкия рай в любимото място на розите, през сблъсъка с демагогията и лъжата до утаяването на болката и решението да реализираш мечтата си, но не другаде, а в България“, казва продуцентът Мария Лалева.

„Дамасцена“ тръгва по кината в страната от 3 ноември, като преди това ще има две премиери. Първата на 29 октомври в Операта на Стара Загора като жест на хората от региона, участвали и подпомогнали продукцията. Втората е в София на 30 октомври в кино Люмиер-Лидл (НДК).
Haskovo.net
 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ха
    Хасковлия
    14 -2
    13:39, 24 окт 2017
    Поздравления , за тази прекрасна актриса!
    Желая и здраве и още дълги години да ни радва с великолепните си роли!
    Успех, г-жо Предова!
Последни новини