От х:

Днес в x:

7 °C

Ата строй пак иска снега на Хасково, плащаме 90 бона отгоре

Изображение 1 от 2

  Фирмата на съпругата на бившия депутат от ДПС Мехмед Атаман – Айше, е единственият кандидат в обществената поръчка на община Хасково за зимно поддържане и снегопочистване. Това стана ясно при отварянето на офертите днес в общината.

  Единственият кандидат “Ата строй” ЕООД, който чисти Хасково и миналата зима, кандидатства и по трите обособени позиции – едната е за селските пътища, другите две за града – северно и южно от реката. Центърът и Източна индустриална зона ще се чистят от “Екопрогрес”, се уточнява от обявата за обществената поръчка.

  Общата прогнозна стойност на поръчката за трите позиции тази година е 540 000 лева, с 90 хиляди повече от миналата, когато беше 450 000 лв. Парите са разпределени поравно за трите обособени позиции – по 180 000 за всяка от тях.

  Днес бяха отворени само пликовете с документите, ценовите оферти ще се отворят в закрито заседание на комисията, чийто председател е заместник-кметът Велин Балкански. Комисията трябва да приключи с оценката на офертите до края на ноември.

  В плика с документите днес от “Ата строй” са представили и препоръка – удостоверение за добро изпълнение, издадено от община Маджарово. Тя е за снегопочистването в планинската община през миналата зима.

  Тодор Кръшков

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Гр
   Гражданин
   58 -10
   11:40, 19 окт 2017
   Мдааа значи пак нищо няма да е почистено като миналата зима само дето мазната дахлийка ще прибере паричките мамицата им......................................!
  • 2
   Ви
   ВИЖДАМ
   28 -7
   11:50, 19 окт 2017
   Ааа само тя ли,ами пъсния за какво мислиш.че каза ,че няма проблем с Дедо! План Б
  • 3
   Па
   Патка
   39 -4
   12:05, 19 окт 2017
   Оооо значи от сега да се готвим, ако има сняг, няма мърдане... аман
  • 4
   Ев
   евакуирайте се от Хасково
   44 -12
   12:06, 19 окт 2017
   Като ви казвам, че Хасково е оставен на произвола, вярвайте! Хак ви е , нали гласувахте за промяна - ето ви я промяната - от лошо по-лошо става. Сега пак ледове, преспи, снежни коловози и блокирано движение. Пак ще чакаме пролетно слънце, за да излезем от малките улички. Тоя кмет е пълна скръб, потопи града и го върна 50 години назад.
  • 5
   Bl
   blabla
   32 -2
   13:07, 19 окт 2017
   половин милион за Нищо. ехаа
  • 6
   Ds
   DS
   8 -10
   14:11, 19 окт 2017
   Че кой друг ще е бе малоумни ци
  • 7
   За
   запознат
   11 -1
   14:58, 19 окт 2017
   да бе да те дължат пари на селските кметове дето им свършиха работата в проблемните участъци и сега пак те да се молим да няма сняг тогава иначе ни чакат много затворени пътища
  • 8
   Ь
   ь
   6 -6
   15:50, 19 окт 2017
   Това, дебелото момче, дето гледа като "изтърван" къф го играе...
  • 9
   Jo
   John
   7 -1
   15:57, 19 окт 2017
   дрийм тийма да взема лопатите и да рине, или пара от комисионна йок?!
  • 10
   Аз
   аз
   9 -1
   17:06, 19 окт 2017
   ата строй и равно на много проблеми с не почистени улици много лъжи и гледка как двама малоумника хвърлят пясък с лопати от камиона за опесачаване а след тях пълен хаос не може с 10 машини да чистиш 35 села и града
  • 11
   Пр
   Предизборни лъжи
   6 -1
   18:30, 19 окт 2017
   Скоро Хасково ще е новия северен полюс. Лед ще скове всичко. Сняг ще блокира пътищата. А невзрачния кмет сам и ухилен ще гледа от единственото иглу-палатка на площада. Честит първи сняг, хасковлии!

  Хороскоп за 30.03.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  В добро настроение ще преминете през днешния ден, вслушвайки се във всичко, което има отношение към вас. Енергично ще се включите в задачите си, в стремежа си да ги приключите навреме и с желаните резултати. Среща с приятели, някои от които ще превърнете в свои бизнес-партньори.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Подтиквани от смели решения ще пристъпите към изпълнение на плановете, без да търсите нечие мнение. Пазете се от преумора, в желанието си да свършите повече работа може да навредите на здравето си. Част от вас ще потърсят ново поприще, с което ще трябва да доказват уменията си отново.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Проявете толерантност към колегите за да си осигурите подходяща работна атмосфера. Много е важно да сте съзидателни, дарявайки топлина и разбиране. Вечерта някои от вас ги очаква приятна изненада свързана с близък човек. Позитивните ви очаквания напълно ще се оправдаят.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Творчески порив събужда у вас желание да работите по осъществяване на скритите си желания. Старанието ви да сте полезни на околните е впечатляващо. Чест ви прави факта, че не изтъквате направеното и продължавате да се грижите според възможностите си. Денят ви ще е ползотворен и интересен от към лични контакти.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Отстоявайте твърдо позициите си и не допускайте вмешателство в личните ви планове. Възможно е да получите новина, която ще ви подейства като стимулатор да работите още по-усърдно. Въздържайте се от семейни спорове, дори да мислите, че сте прави. Силно се нуждаете от оздравителни процедури свързани с изчистване на организма ви. Направете нещо в тази посока.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Въпроси от делови характер ще изместят посоката на притесненията ви днес. Запазете спокойствие, така ще работите по-пълноценно и ще свършите повече. Не си позволявайте да давате мнение по въпроси, които не ви засягат, но засягат други хора. В желанието си да сте полезни ще нараните някой, за което няма да ви прости.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще се включите във времето и навреме ще приключите започната задача, още повече, че имате финансова изгода от това. Загрижеността ви за здравето на близък човек ще ви накара да потърсите и друго компетентно мнение, с което бихте добили реална представа за нещата. Мислете позитивно.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Занимават ви професионалните ви дела и не мислите за почивка, но е важно да отделите време и за отпускане. Никой не ви притеснява, по-скоро вие сами стимулирате работоспособността си. Запазете я за следващите дни, когато действително трябва да действате безотказно.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Нова възможност за професионална реализация или пък началото на интимна връзка, ще вълнуват повечето от представителните на зодията. Денят е начало на промени в живота ви и ако днес може да не са така осезаеми, то в близките дни ще чувствате все по-силно ефекта им. Налага се да вземете конкретно решение по отдавна вълнуващ ви въпрос.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Пониженията тонус се отразява на здравето и общителността ви. Работете за укрепване на духа и имунитета си. Вземайте допълнително витамини, хранете се здравословно и мислете позитивно. Благодарете за всичко, което имате и ще се почувствате по-добре. За някои от вас денят е свързан с пътувания и срещи.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще се опитате да наваксате изоставането си от предишните дни. Отнася се за работата ви. Това ще ви донесе спокойствие и увереност, така че, ако все още не сте започнали – действайте. Интимните връзки ще се задълбочават. Интересът към вас е по-засилен от всякога и не бива да го проигравате.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. Давате си сметка, че не всички са на нивото, което сте достигнали и ще срещнете трудности в разбирането на идеите ви. Някои ще посрещат гости и ще са ангажирани със семейни задължения.
  30 мар 2020
  Последни новини