От х:

Днес в x:

„Свалячи“ с Геро и Малин Кръстев отново в хасковския театър

Изображение 1 от 5

    Двама от най-популярните български актьори – Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро отново ще „свалят“ с неизчерпаемата си енергия хасковската публика. Заедно с Мариела Топалова, те ще гостуват във вторник – 10 октомври, със „Свалячи“ от Елин Рахнев. Премиерата на спектакъла бе през юни, в рамките на 12-те Театрални празници „Театър, обичам те“.

    Малинко и Геро влизат в роли на странични футболни съдии от „Б“ група, които преминават през какво ли не – опит за самоубийство, въвличане в схема с подкупи, арест, болнично лечение… Те обаче продължават да мечтаят – да бъдат съдии на мач от Шампионска лига. Ако това не стане – поне да ги почетат с едноминутно мълчание на финала на Световното първенство.

    „Свалячи“ е смешно-тъжна история, в нея има и усмивка, и сълза“, казва Елин Рахнев. „Това е история за малките хора, за хората от „Б“ групата на живота, тези, на които той е показал червен картон и са принудени да го наблюдават от страничната линия“, споделя още авторът.
    „Свалячи“ ще се играе в ДКТ „Ив. Димов“ на 10 октомври от 19 часа. Билетите са по 10 и 12 лв. , за ученици и пенсионери по 5 лв.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини