От х:

Днес в x:

Балерините от „Рона” разпиляха пръски любов в центъра на Хасково в уникален спектакъл

    За началото, за пътя, за търсенето и лутането, за катарзиса, за края и за новото начало, което осмисля всичко и което е любов. Приказката разказаха тази вечер в уникален спектакъл балерините от формация „Рона”. Във феерията от светлини възпитаничките на хореографа Мелена Налбантова танцуваха в шадраваните пред читалище ”Заря” ефирни като нощни пеперуди и раздадоха хиляди пръски любов.

    Спектакълът „ Пръски любов”, който няма аналог у нас, е създаден специално за празничната програма, посветена на Деня на Хасково.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Ис
      Истински простотии
      12 -9
      07:01, 10 сеп 2017
      само дано не се разболеят децата с тая студена вода-не знам ко ше я прая тая тяхната треньорка
    • 2
      Мо
      Мони
      6 -4
      16:20, 10 сеп 2017
      Отвъд красотата на спектакъла се налага въпросът, кога ще можем да се къпем с чиста от УРАН И АЛФА ЧАСТИЦИ ВОДА. Дожаля ми за малките дечица, това бе символ на жертвоготовността на гражданите, поне да бяха намалили налягането на водоскоците.
      Каква ще е компенсацията на гражданите на Хасково заради ползването години наред на замърсена и вредна за здравето вода? Защото цената на водата е една от най-високите в страната. Кой ще отговаря за това и кой ще бъде наказан заради здравето на гражданите. Защото тъжният керван към Турция за лечение на онкоболни продължава и статистика за заболеваемостта няма никаква.
      • До
        До Мони
        4 -1
        18:54, 10 сеп 2017
        Тъжния керван на онкоболните започва през далечната 1986г. някъде около 1ви май, когато радиоактивния облак от авариралия "Чернобил" достига Южна България. На 1ви . май нивото на радиация надхвърля с десетки хиляди пъти допустимата норма. Ние преживяваме една тиха "Хирошима", а нашият любим вожд и учител, който "се грижеше за народа" и "построи повече отколкото накой може да боядиса", просто забрави да ни каже. Според най-видните онколози в България от 90г. , в периода 2014-2040г. над 1 000 000 българи ще се разболеят от рак заради това. Това е трагичната равносметка.
    • 3
      ВИ
      в името на децата
      8 -2
      16:45, 10 сеп 2017
      Който трябва да отговаря не го интересува и е на почивка.... За съжаление на хасковските управници не ни дават никаква информация , ако пък ги попиташ гледат в небесата към всевишния....???? Тежко и горко!
    • 4
      Ун
      Уникално нищо
      7 -6
      17:48, 10 сеп 2017
      Подскоци напред назад из шадравана, шляпане във водата, някакви движения, въобще много шум за нищо. А горепитащият е прав - кога Беливанов ще се изходи по въпроса с опасната вода, как ще съдейства за компенсиране на гражданите, въобще мисли ли по проблемите на града или само се хили неадекватно по разни събитийца тъпи общински. Голям лъжец и малодушен старец. А децата хубаво се оплисках с уран. Бравос за глупостта.
    • 5
      За
      Зарко
      3 -6
      20:50, 10 сеп 2017
      Беше супер. Който не ми харесва да не гледа. А за водата не е тук мястото да се оплаквате.
    • 6
      Ли
      лиско
      1 -2
      10:37, 11 сеп 2017
      Ей, тъпи хасковлии! Какви урани, когато ви се говори за феерия и красота! Поискайте от управниците на града преди 1944 г. и от комунистите да ви платят репарации, дето сте пили вода. Кладенците , в които е отсрит уран бяха с най- хубавата вода в Хасково и винаги е било така!
    • 7
      Их
      Иххх
      1 0
      01:04, 12 сеп 2017
      Много зле.
    • 8
      Ди
      диетолог
      0 0
      13:21, 19 дек 2019
      Дебели оядени ангели.
    Последни новини