От х:

Днес в x:

Хасковски тим спечели отборното в турнира по спортен бридж

    Хасковският Клуб по спортен бридж ”Радков” спечели отборната надпревара в турнира, част от спортните прояви в рамките на Празниците на града. Отличията ще красят витрините на шампионите: вицепредседателят на Българската федерация по спортен бридж и треньор на Младежкия национален отбор Тенчо Тенев,  на  Тодор Тихолов, Георги Делинов и Георги Георгиев.

    На второ място в отборното класиране остана смесеният тим от хасковлии и софиянци: Каремедчиев, Русинов, Вълканов и Радев. Третото място е за отбора на Харманли „Хеброс”.

    В двойковия турнир  на името на Илия Делиев,  който приключи в петък , участваха 21 двойки. Победителите със 64,4% са  Веселин Сидеров и Детелин Петров от Харманли. Втори останаха бриджорите от Хасково  Свилен Стойчев и  Антонио Коцев. Почетната тройка затвориха също хасковлии-председателят на Бридж клуб –Хасково  Владимир Андреев и  Михаил Милков.

     В турнира се включиха и младите надежди на българския спортен бридж Гергана Тенева и Даниел Игнатов. Само преди месец двамата тийнеджъри от Хасково, които са част от Националния младежки отбор на България, станаха първи на Европейското в Словакия и спечелиха квота за участие  на Световното в Китай догодина.

    Красимира Славова              

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      .
      .
      0 0
      16:23, 10 сеп 2017
      Четвърти на европейско *
    Последни новини