От х:

Днес в x:

Пилот от Стара Загора вдигна купата от Второто издание на автородеото в Хасково

    Даниел Ковачев от Стара Загора спечели купата във  Второто издание на Автородео- Хасково. Зрелищното шоу-състезание се проведе в късния следобед днес на манеж, специално пригоден за случая, край града. 12 участници излязоха на терена, за да вдигнат до червено адреналина си. Сред тях беше и единствената жена за двете издания на състезанието до сега, която сяда зад волана Доника.

    Надпреварата, която започна в два манша от по шестима състезатели, изгледаха кметът на Хасково Добри Беливанов и заместничката  му Милена Трендафилова. „ Много е интересно, ще го направим отново догодина пак и ако позволите и аз ще седна зад волана тогава”, обеща градоначалникът.

    На финала стартираха пет автомобила, които останаха последни в движение в маншовете си и при полуфинала. Според правилата пилотите карат в кръг, като разрешени са сблъсъците само по посока на движението, не се кара и назад.

    Втори в родеото тази година се класира Георги Жекманов от Хасково, а съгражданинът му  Юрий Саликирякис стана трети. Подобно автородео може да се види само в Хасково, а от скоро се провежда и в София.

    Красимира Славова 

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ре
      Ретро
      15 -8
      20:04, 9 сеп 2017
      Защо няма новина за ретро -събитието в салона на Георги Иванов?
    • 2
      Фе
      фен
      6 -1
      21:32, 9 сеп 2017
      Колеги сте с Юри, поне името му напишете вярно.
    • 3
      Не
      Не кмет, а Батман
      13 -7
      21:56, 9 сеп 2017
      Абе тоя Беливанов голяма активност – хойка от проява на проява, прехвърча като муха. Ама нещо за града да направи? НЕ. Само снимки пред камерите, подскоци, чупки. Палячо голям
    • 4
      Чо
      Чобанина
      2 -2
      08:51, 11 сеп 2017
      Ей БРАВОС на общината, подобни простотии извън града, тва кви бяха тия дивотии, ралита в Орфей е темподобни щуротии !!!
    Последни новини