От х:

Днес в x:

Общински съветник спечели автородеото в Хасково

    11 автомобилни състезатели се включиха в автородеото за празника на Хасково – 8 септември. Желание за участие в състезанието имаше още един пилот, но за късмет колата му не успя да запали. Сред конкурентите беше англичанин, но преобладаваха участници от Хасково, като имаше и от Симеоновград.

    Пилотите бяха разделени в две серии. След здраво блъскане до финала стигнаха шестима състезатели. Последната оцеляла кола бе на хасковския бизнесмен и общински съветник Иван Минев, който спечели състезанието. Освен шампионската купа, той получи гердан от луканки и бутилка шампанско.

    Атрактивното състезание на специално пригодена писта край булевард „Съединение” бе организирано със съдействието на Иван Бакърджиев, който беше водещ на шоуто. За градуса на настроението на публиката се погрижи DJ Djoto.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ха
      Хасковска жителка
      10 -5
      21:55, 7 сеп 2019
      Състезателите и колите бяха повече от публика и сиирджии!
    • 2
      Ня
      Някой си
      20 -3
      23:17, 7 сеп 2019
      Тоя сега бизнесмен ли стана? Щото преди май се изживяваше като адвокат. Жив и здрав да е, ама май и един ден трудов стаж няма.
    • 3
      Зр
      Зрител
      8 0
      12:57, 8 сеп 2019
      Иван Минев, трябваше да бъде дисквалифициран, въпреки всичко има правила!
    • 4
      Да
      Дамян
      16 -3
      14:20, 8 сеп 2019
      Иван Минев е син на Величко Минев, затова няма как да го дисквалифицират. Величко Минев и Тенчо Лилянов държат целия град.Общински съветник е благодарение на тати. Не е никакъв бизнесмен, а е синчето на татко. Татко е големия бизнесмен, той върти парите на червените генерали от ДС. Сега играе и с Герб и с ДПС. Всъщност полковник Величко Минев не е от никоя партия, той гледа да се въртят парите. Града е разпределен отгоре (от София) на всички да има за лапане и да се отчитат нагоре по веригата. Статията е малко поръчкова, целяща да възхвали постиженията на олигархичното, разглезено синче Иван Минев. Да ни представи колко е успял и колко е велик.
      Левски е казал:
      - Не възхвалявайте тези с парите и не им се кланете, защото тези пари са ги взели от Вас, а вие им се кланяте и ги възхвалявате.
    • 5
      Хе
      Хех
      6 0
      14:50, 8 сеп 2019
      Е, така като стане...Да има повече журналистика сред коментаторите отколкото сред допистниците направо... Обаче и местните журналя къртят, мислят си, че като сме от Аскоу и доматите ги ядем с колчетата.
    Последни новини