От х:

Днес в x:

Хасковлии: Абе, тоя министър лъже повече от Румен Овчаров

Абе, тоя министър лъже повече от Румен Овчаров, бе! Така възкликна побелял червен симпатизант на срещата с транспортния министър Петър Мутафчиев в дома на техниката в Хасково днес. Не е вярно, никой не лъже повече от Румен Овчаров, сряза го друг ляв симпатизант.

Транспортният министър Петър Мутафчиев обаче отби пенсионерските атаки с думите: Не съм дошъл да ви лъжа. Пред пълната зала той изреди какво е свършило правителството от началото на мандата си. 47 милиона лева са инвестирани само в пътищата в хасковска област, каза той.

1000 души, предимно възрастни хора, се самоубиват годишно заради мизерията, в която ни държите, атакува пръв Динко Видев. Вие предавате идеите на партията и я водите към унищожение. Очаквайте протестен вот на изборите, емоционално допълни пенсионерът.



Другари, нека да не забравяме, че живеем в капиталистическа система, отби атаката министърът социалист. Вън негодниците от партията, издигна лозунг друг белокос другар. Залата зажужа и се наложи червеният депутат от Хасково Иван Илчев да се пробва да уталожи страстите. Той изрече следните мъдри слова: "Другари, ако искате да ни слушате, слушайте ни. Ако не искате да ни слушате – не ни слушайте".

Съдейки по дюдюканията, хората в залата по-скоро не искаха да ги слушат, макар да бяха дошли именно за това.



Аз има 36 приемни, откакто съм депутат, похвали се Илчев в отговор на нападките, че простолюдието не вижда народните си избраници.

Кажи къде ти е приемната, за да дойдем, контрираха от залата. В кабинета на кмета, натопи го друг червен симпатизант.

В Хасково чух много екзотични неща, успя в един момент да вземе думата министърът. Досега не ми се е случвало такова нещо, огорчи се той. Повечето от оплакванията на пенсионерите всъщност бяха предназначени за ушите на социалния министър Емилия Масларова, но поради липсата й в залата си го отнесе министърът на транспорта.

Освен Петър Мутафчиев в залата присъстваха още заместник министъра на околната среда и водите, областния управител Райна Йовчева, депутати.

Тодор кръшков

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини