От х:

Днес в x:

Бременна шофьорка излетя с Голф от пътя

Изображение 1 от 4

    30-годишна шофьорка в напреднала бременност излетя с колата си – Фолксваген Голф от пътя и се заби в храсталаците малко преди отбивката за Книжовник в посока Хасково. В автомобила е имало и момиче на видима възраст 5-6 годинки. На място бяха пристигнали линейка и пожарна.

    “Жената видимо не е пострадала сериозно. Сама отиде до линейката, ние само я придържахме отстрани. Не се наложи да режем и ламарини”, обясниха огнеборците. По думите им жената се оплакала само от болки в крака. Освен това лицето й било с порезни рани. На момиченцето също видимо му нямало нищо.

    Жената и детето бяха откарани в Спешното, където лекарите се заеха да обрабятят нараняванията й да я подложат на изследвания.

    Инцидентът е станал на абсолютно прав участък, няма данни и за участие на друг автомобил в катастрофата. Очевидно жената е шофирала с малка скорост, смятат пожарникарите. Според тях причина за инцидента е разсеяност на водачката.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ху
      Хулиган
      9 -16
      13:26, 24 авг 2017
      Хиляди пъти съм казвал: "Голф - Това е диагноза".... Виж коментара
    • 2
      Лю
      Любопитен
      26 -1
      15:06, 24 авг 2017
      Хасково.нет защо нищо не пишете за хасковлията Митко Бореца, гард на Митьо Очите, който хванаха в Слънчев Бряг с наркотици и майка му съдийката, която го извади от ареста? Всички национални медии говорят за това, а само вие нищо не пишете. Нали уж сте независима медия? Или ви е страх от съдийката? Мисля, че това е интересна новина.
    • 3
      Ер
      еро
      6 -4
      15:17, 24 авг 2017
      пишман шефьорката малко се е позагледала в детския увеселителен пак ппреди книжовник и е убрулила храсталаците.
    • 4
      Ха
      Хасковлия
      34 -4
      15:48, 24 авг 2017
      Защо всички сте толкова черногледи и веднага нападате някои.Той или тя бил такъв,бил онакъв.Вместо да кажете,браво добре че на жената и на детенцето им няма нищо,вие плюете.Докато не се промени начина на мислене на днешния българин,няма оправия !!!
    Последни новини