От х:

Днес в x:

Неохим открива обновената си сграда в Одрин

Neochim Ltd.-Турция, дъщерно дружество на водещия торов производител "Неохим" АД - Димитровград, ще открие на 2 март обновената си административна сграда в град Одрин, съобщиха от дружеството. Събитието ще започне с изпълнения на танцов ансамбъл "Звездица" от 16,00 часа, след което ще се състои церемонията по тържествено прерязване на лентата и коктейл.

Генералният консул на България в Одрин Ангел Ангелов, валията на Одрин Мустафа Бюик и кметът на града Хамди Седефчи, са официалните лица, които ще уважат събитието. На откриването ще присъстват главният изпълнителен директор на "Неохим" АД Димитър Димитров, както и много клиенти и партньори на дружеството.

Neochim Ltd. е създадено с цел да представя по най-добрия начин продуктите на химическата компания пред турските й клиенти. Дружеството е регистрирано в Турския търговски регистър през 2002 г. и е член на Търговско-промишлената палата в Одрин. Негов управител е Георги Лозев, а в дружеството работят 13 служители.

За 7 години присъствие дружеството се наложи на турския пазар с високото качество на предлаганите продукти Амониев нитрат "Неоферт"®, Амониев хидрогенкарбонат (бикарбонат), Натриев нитрат и Натриев нитрит. Точното изпълнение на поетите ангажименти и коректните взаимоотношения с дистрибутори и клиенти, правят дружеството желан партньор на земеделските производители в страната. Основни негови клиенти са големите земеделски кооперации „Тракия бирлик" „Панко бирлик" „Ант бирлик". Дружеството поддържа традиционно добри търговски взаимоотношения и с над 130 дистрибутори от страната.

Neochim Ltd. разполага със складова база от 3 875 кв.м. с капацитет от 12 000 т, а през активния торов сезон предлага продукти и от втори склад, обособен в зоната на товарата гара в Одрин.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини