От х:

Днес в x:

26 °C

Неохим открива обновената си сграда в Одрин

Neochim Ltd.-Турция, дъщерно дружество на водещия торов производител "Неохим" АД - Димитровград, ще открие на 2 март обновената си административна сграда в град Одрин, съобщиха от дружеството. Събитието ще започне с изпълнения на танцов ансамбъл "Звездица" от 16,00 часа, след което ще се състои церемонията по тържествено прерязване на лентата и коктейл.

Генералният консул на България в Одрин Ангел Ангелов, валията на Одрин Мустафа Бюик и кметът на града Хамди Седефчи, са официалните лица, които ще уважат събитието. На откриването ще присъстват главният изпълнителен директор на "Неохим" АД Димитър Димитров, както и много клиенти и партньори на дружеството.

Neochim Ltd. е създадено с цел да представя по най-добрия начин продуктите на химическата компания пред турските й клиенти. Дружеството е регистрирано в Турския търговски регистър през 2002 г. и е член на Търговско-промишлената палата в Одрин. Негов управител е Георги Лозев, а в дружеството работят 13 служители.

За 7 години присъствие дружеството се наложи на турския пазар с високото качество на предлаганите продукти Амониев нитрат "Неоферт"®, Амониев хидрогенкарбонат (бикарбонат), Натриев нитрат и Натриев нитрит. Точното изпълнение на поетите ангажименти и коректните взаимоотношения с дистрибутори и клиенти, правят дружеството желан партньор на земеделските производители в страната. Основни негови клиенти са големите земеделски кооперации „Тракия бирлик" „Панко бирлик" „Ант бирлик". Дружеството поддържа традиционно добри търговски взаимоотношения и с над 130 дистрибутори от страната.

Neochim Ltd. разполага със складова база от 3 875 кв.м. с капацитет от 12 000 т, а през активния торов сезон предлага продукти и от втори склад, обособен в зоната на товарата гара в Одрин.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 04.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате енергията да направите всичко, което пожелаете сега. Това си личи от далече, но не пренебрегвайте желанията на близките си. Бъдете по-толерантни към тях, дори и да се двоумите, опитайте. Ще подобрите отношенията си, щом точно и ясно изразявате мислите и намеренията си.
04 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Творческите ви сили са в подем. Имате интересни идеи, които не трябва да оставяте без по-нататъшно развитие. В личен план около вас назряват вълнуващи събития, които ще се отразят благоприятно на атмосферата в семейството ви. Оградени сте с вниманието на хората, които обичате и това ви прави бодри и енергични.
04 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате основания да бъдете доволни от себе си. Към съпътстващите дреболии, които претендират за важност се отнасяйте по-спокойно за да не ви изнервят излишно. По-често ще се радвате на добри поводи, благодарение на старанието си. Тази тенденция ще се задълбочи, правейки делата ви перспективни.
04 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ще постигнете изпълнението на свое желание, стига то да е в полза на вас самите. В последно време пилеете много сили и средства в угода на другите, като забравяте за собствените си нужди. Постоянството ви в една връзка ще обърне нещата във ваша полза. Идеите ви ще се популяризират, защото са добри и имат отношение към добруването на повече хора.
04 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
В отлична форма сте и успявате да се справите в необходимите срокове. Ваш близък ще ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. В личен план сте късметлии. Оказва се, че притесненията ви са били напълно неоснователни.
04 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Увереността в собствените ви действия може да ви изиграе лоша шега днес. Не се дистанцирайте от околните, с нищо не ги превъзхождате, освен с високото си самочувствие. Във ваша полза е да се приземите по-скоро. Семейството ви очаква повече внимание, предвид предстоящо семейно мероприятие.
04 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Семейна хармония сред приятна атмосфера ще цари в дома ви днес. Настроени сте добронамерено към всички и това до голяма степен ще запази семейния уют. Ще прекарате приятно, ако поканите приятели на обяд или вечеря и ги изненадате със свой специалитет.
04 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Предстои ви плодотворен период в личен план. Без трудности ще реализирате стремежите си и денят ще изобилства от радостни поводи. Професионалните ви ангажименти ви отнемат много време и може би умората ще ви досажда.
04 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Заемайки се с неотложните си задачи, ще си осигурите време и за дома. Подготовката за предстоящо пътуване е в ход, но някои вече пътуват. За други от вас денят се свързва с нова интимна връзка или делово съдружие. Разумно изразходвайте енергията си, не се претоварвайте с нищо.
04 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не създавайте излишно напрежение с притесненията си, част от които ще се окажат по-маловажни, отколкото ги мислите. Истина е, че многото задължения ви уморяват и това се отразява на психическото ви и физическо здраве. Оставете настрана задачите, които могат да бъдат отложени и помислете за почивката си.
04 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Особено важно за вас е да се осланяте на разума си, а не на чувствата. Ако успеете да овладеете емоциите си, само ще спечелите. Пречки от различен характер ще ви стимулират да потърсите и други възможности за реализация. Добре ще е да помислите за промяна на хранителния си режим и да наблегнете на повече движение.
04 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Избягвайте натоварващите съзнанието дейности, а се заемете с нещо приятно и релаксиращо. Любимият човек ще ви обгражда с внимание и обич. Споделете деня си с него и се наслаждавайте на онова, което имате. Духовното ви израстване е очевидно и заслугата за това е изцяло ваша. Давайте повече и не мислете, че нямате. Ще имате.
04 юли 2020

Случаен виц

Последни новини