От х:

Днес в x:

Англичанин с Мерцедес отсече стълб до училището в Конуш

    Англичанин с лек автомобил Мерцедес отсече уличен стълб край училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в хасковското село Конуш.

    Около 8 часа тази сутрин чужденецът пътувал с колата през селото в посока към областния град. На ляв завой е загубил управление и се е преобърнал в дясно по посока на движение, при което се врязал в бетонен уличен стълб. Въпреки инцидента англичанинът и спътничката му от България, която се возила на предната дясна седалка, са се разминали без сериозни наранявания. Според униформените мъжът и жената не са пострадали сериозно, заради факта, че са пътували с предпазни колани. Насъбралите се хора около смачкания автомобил обаче предположиха, че водачът е карал с висока скорост.

    Алкохолната проба на водача не отчете промили. Чужденецът и спътничката отказаха да се представят и да обяснят как се е стигнало до катастрофата. Точната причина за инцидента се очаква да съобщят от полицията по-късно.

    Заради катастрофата движението през селото беше временно затруднено. На място пристигна и екип на EVN, който да отстрани поваления стълб и да постави нов.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Ху
      Хулиган
      15 -1
      10:22, 4 юли 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
      • Чо
        Чобанина
        12 0
        11:10, 4 юли 2017
        Хахахаха - хулигане, тази версия е най-правдоподобната :)))
      • Ху
        Хулиган
        18 -1
        13:29, 4 юли 2017
        Ха! Нищо обидно и нецензорно нямаше. Ставаше дума за ускорени потоци въздух. Между другото това англичанче от пакистан ли е или от република?
    • 2
      Ha
      HA
      8 -1
      11:42, 4 юли 2017
      Колко е там ограничението на скоростта? 30!!!! Ако беше взел този завой, щеше да стане летец на бабунката след него!
      • Ha
        HA
        11 -1
        12:25, 4 юли 2017
        Според разкази на очевидци обаче ситуацията не е била съвсем така, както я описвате. В същност англичанчето се е опитало да избегне челен удар с роден Фитипалди, който предприел изпреварване на автобус на завоя. При възникналата ситуация, виновникът отпрашил към съседна Кения.
    • 3
      Оч
      Очевидец
      8 0
      13:45, 4 юли 2017
      Тази сутрин минах покрай местопроизшествието 2 пъти и мисля, че причината е по скоро избягване на челен удар с неправилно изпреварващ автомобил на завоя в посока Хасково - Кърджали. Защото Мерцедес С-200 едва ли ще вдигне скорост за 100 м от лежащият полицай под щъркеловото гнездо, така че да излезе от пътя....Освен ако англичанинът не е бил зает толкова рано сутрин, повече с късите панталонки на българката..!
    • 4
      Ne
      Nemesis
      5 -1
      13:58, 4 юли 2017
      Какво англичанин ? те са типични немски от Дуисбург-Маркслo или Берлин Кройцберг !
    • 5
      Kолегя
      1 -3
      16:09, 4 юли 2017
      Ауа Стефане ко зеиш в тая ропа.За земии за пазнеш че после дяд Борьо трябва с крана да та вади
    Последни новини