От х:

Днес в x:

85 работни места за педагози, общи работници и озеленители обявиха от общината

85 работни места за хора до 29 години обяви община Хасково, съобщиха от администрацията. Заетите ще са по програма „Обучение и заетост на младите хора“, която се реализира съвместно с Бюрото по труда.

Кандидатите е необходимо да имат регистрация за безработица. Те трябва за заявят желание да работят по програмата в Бюро по труда, от където ще им дадат насочващи документи, които да представят в общината.

Търсят се петима педагози, така също общи работници и озеленители, които ще бъдат разпределени в социални домове, Туристически информационен център, Регионален исторически музей, Художествените галерии, детски градини, Регионалната библиотека, гробищните паркове.

24 от наетите ще работят в селата в общината.

Подаването на документите започва от днес и ще продължи до 26 юли включително.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ги
    Гиро
    13 -11
    12:48, 4 юли 2017
    Ха ето и за хората пускат кокалче де, кандидатствайте за 280 лв. много ви е даже, а те да крадат милионите в общината тихом мълком
  • 2
    Ца
    Цар Спиро
    8 0
    15:44, 4 юли 2017
    "до 29 години" + "общи работници и озеленители" = така се печелят избори...Бабо Мравке кате джас...
    А за малоумни българи като мен скоро ще има ли някаква програмка ?
  • 3
    42
    426875
    8 -1
    17:30, 4 юли 2017
    Ако най-после пенсионират Наска от ОУО ще се открие още едно място за педагог. Тъкмо от общежитието ще се освободят от карнавалните изпълнения на своята самовлюбена пом.директорка. Отдавна навърши години за пенсия, ама Колев си я държи на хранилка, че къде дават власт, пари и награди за едното стоене в началническия стол и екскурзии по свита и у нас, запечатани в снимки, за да видят всички колко е работна. Направо се преработи, ама не затова, за което е назначена. Стига й. Пенсионирайте я вече. Много стана това нейно царуване в ОУО. Свършете си работата по закон и тъкмо ще се отвори едно нормално работно място за млад човек.
Последни новини