От х:

Днес в x:

Плащаме деа пъти за вода през юли

15 дни по-рано е фактурирана използваната водата за май месец на потребителите, които са в районите към ВиК - Хасково, с изключение на областния център. За ползвателите от града срокът за фактуриране напрактика  ще се увеличи, защото  издаването на фактурата ще стане на 30-ти юни, уточниха от водното дружество. 

През юли обаче ще има малко неудобство за  потребителите, тъй като ще се наложи в един месец да платят две фактури. Срокът за плащането на тези фактури ще е един месец от издаването на документа. 

По-ранната фиксация за едните и по-късната за другите се налага заради промяна в софтуера и въвеждането на нова инкасаторска програма във ВиК.

След като се унифицира системата фактурирането на водата от ВиК Хасково за всички потребители ще става вече месец за месец. Месечното фактуриране започва на първи август.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Ня
  няма нужда да се бърза
  34 0
  16:28, 21 юни 2017
  Могат спокойно да пропуснат да ни искат пари този месец, понеже миналият не ни доставяха вода за пиене, а понякога и за миене. Да си нагласят софтуера на чиста вода. Ако не е, цената по втора тарифа - поливна.
 • 2
  Да
  Данаил Горелов
  1 -11
  16:44, 21 юни 2017
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 3
  Го
  Горил Данаилов
  26 -1
  17:08, 21 юни 2017
  Коя вода ? От тази дето не можем да пием !!!!!
 • 4
  Гр
  гражданина
  12 -1
  21:58, 21 юни 2017
  здначи то ще плащаме 2пъти за вода, която не може да се пие, да се готви с нея и т.н. А друга е темата че и плащаме вода за която я спират за 12часа седмично....
 • 5
  0
  0
  6 -1
  22:46, 21 юни 2017
  Тая промяна не е от днес. Опитах да си платя некачествената вода и.... Имаме проблем. Мястото искуфланд. Втори път пощата.... Чакам ... Пак пролем... И?. Вие какви компютърджии имате? Къффф е Тоя софтруИр?! Искаш да платиш нещо, дето и котките бягат от него, ама не можеш, щото има грешка старши! Грешка! Грешка! Що не си...
 • 6
  0
  0
  7 -1
  22:59, 21 юни 2017
  Иначе дебелата водомерка тръсеше некви дето дължат 309 лв. Ама мен ме кара да я разкарвам с асансьора от 1 до 15 етаж, щото ВиК как да си вземат шиб@ните пари. Паращат дебелата женица, белким някой и се върже. Един 309, друг 104, ... И така! Ти водомерко повече у нас няма да влезеш! Колкто засече водомера, толкоз. Тока за асансьора го плащам и аз, ама не съм ти ти безплатно такси! Моя водомер е стар! Снени си водомерко водомера, ама за твоя сметка! ШИб@но ВиК!

Хороскоп за 01.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Има всички изгледи този ден да премине спокойно и без особени сътресения. Стараете се да бъдете дипломатични и умерени в действията и изказванията си, с което само можете да спечелите. В определен момент обаче ще се наложи да кажете точно мнението си и тогава ще бъдете безкомпромисни. Сърдечният ви партньор се нуждае от вашата емоционална подкрепа.
01 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не изостряйте отношенията в личните си контакти, като пренасяте лошото си настроение в къщи. Уважавайте близките си така, както отстоявате позициите си в бизнеса. От това ще бъдат доволни всички. Може би трябва по-често да се вслушвате в съветите на партньорите си. Вече поставихте началото, вървете напред и нагоре.
01 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С намерение сте да участвате активно в процесите, които текат край вас. Безспорно ще срещате затруднения, но ще можете да реагирате навреме и бързо в променящата се обстановка. За щастие можете да разчитате на истински приятели, които ще ви насочват и помагат.
01 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Настроението ви днес е прекрасно, излъчвате чар и забавлявате с остроумие. Предстои ви обаче доста работа през следващата седмица, така че отрано организирайте програмата си. Съберете сили за работа почивайки.
01 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще бъдете в отлично настроение. Изясняването на личен въпрос ще внесе спокойствие в ежедневието ви. Положените усилия ви носят удовлетворение. Разговорите с любимия човек много ще ви помогнат да намерите изход в деликатна ситуация. От тук нататък изглежда няма какво да ви спре.
01 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Не позволявайте на възникващите препятствия днес да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, които ви ценят и са готови да ви съдействат по всяко време. Самонадеяни и дръзки сте в личните си дела. Съобразявайте се повече с обстоятелствата, не предизвиквайте сами съдбата.
01 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Днес ще бъдете очаровани от постъпката на ваш близък, който ще ви помогне при проблемна ситуация. Ако в момента делата ви са в застой, то изчакайте по-благоприятен момент, без да се отчайвате. Бъдете внимателни към здравето си, като полагате повече грижи за себе си. Така най-много ще си бъдете полезни.
01 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Вървите уверено към нещо, което заслужвате отдавна. Не пестите усилията си, за да видите осъществени плановете си и затова и успехът ви няма да закъснее. Следете развитието на въпрос, който лично ви интересува, за да можете при подходящ момент да се включите активно. Предпочитате да стоите настрана от спорове и конфликти и това е препоръчително.
01 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Връзката ви е силна и не бива да се съмнявате в чувствата на партньора си. Запазете отношенията си чисти, не ги обременявайте с излишни проблеми. Здравословни неразположения при някои от вас ще ви накарат да потърсите по-скоро мнението на специалист. Не го отлагайте. Идея за пътуване ще ви подтикне към приготовления.
01 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не мислете, че можете да свършите всичко сами. Позволете на околните да вземат участие в заниманията ви и така да споделите отговорностите. Не губете търпението си и ще видите, че животът ви ще стане по-лек. Скоро ще берете плодовете от труда си. Едно пътуване ще ви разнообрази и помогне да се отпуснете.
01 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
С повече емоции ще се отнесете към заниманията си днес. Постарайте се да ги овладеете, за да не се окажете в затруднено положение. Нужно е да бъдете адекватни във всичко. Любовта ви мотивира за себеизява, прави ви по-добри и приветливи. Носейки в себе си това усещане, ще имате сили да надскочите себе си.
01 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имате възможност да свършите доста полезна работа по дома си днес и вие едва ли ще се лишите от нея. Ще останете доволни от начина, по който околните възприемат идеите ви. Имате нужда от промяна, затова едва ли ще е чудно че някои от вас предприемат кратко пътуване именно с тази цел. Обърнете повече внимание на желанията, които има човека до вас.
01 юни 2020
Последни новини