От х:

Днес в x:

Мургина прикривала Николай Банев. Преглед на печата

Мургина прикривала хасковския бизнесмен Николай Банев, съобщава в заглавие над главата днес "Хасковска Марица". По информация на изданието Банев е в списъка на стоте родни богаташи, източили над един милиард от държавата чрез ДДС, а списъчето стигнало до Брюксел. Оттам натиснали нашето правосъдие да си върши работата. Именно този списък изял главата на вече бившата данъчна шефка.

Зверско убийство в Димитровград, пише в другия челен материла на първа страница в броя. 66-годишният Георги Павлов издъхнал след жесток побой миналата вечер. Той бил пазач на площадка за скрап и паркинг до жп гарата в кв. Мариино.

Опорочен конкурс в "Тих труд", информира от втора страница изданието. Твърдението е на един от участниците в конкурса за директор – Петър Дялков.

Англичани правят къщи за селски туризъм в Сакар, 1800 от областта искат избори 2 в 1, слагат пръстени на лешоядите, са част от останалите заглавия на страницата.

След 4 г. в НС хасковските депутати са анонимници, четем на 4 страница. Към текста е публикувана и анкета с граждани, които са попитани дали познават местните народни избраници.

Предстоят арести на депутати директно в НС, продължава по темата изданието, публикувайки интервюто на Кольо Парамов по бTV. По-долу на същата 9 страница е публикуван и материал от Димитри Иванов, озаглавен "Денят на тоалетната". На 19 ноември 2002-а България получава покана за членство в НАТО. 19 ноември е световен ден на тоалетната, пише авторът. Сами си представете какво следва по-надолу в текста.

Убиха пазач за туба нафта, с това заглавие над главата открива броя си днес "Новинар юг". Става дума за зверския побой, довел до смъртта на 66-годишния пазач в Димитровград. По инфармация на изданието заподозрените Недялко и Сашо са криминално проявени, с по 11 присъди.

8 гърмят заради смилянски боб от Китай, акцентира в другия челен материал на първа страница вестникът. Проверките са направени от инспектори от ХЕИ. Бобът не е опасен, след преопаковане отново може да бъде пуснат в търговската мрежа.

Местят тийнейджъри на село заради лоши компании, четем на втора страница. 10 ученици в 7 и 8 клас са преместени в школото в Книжовник, защото родителите им се притесняват от лошата среда в града.

Кризата затри шивашки фирми, четем още в броя. Близо 1000 от бранша губят работата си през последните два месеца в областта.

Станишев прикрива източването на ДДС, казва в интервю, публикувано на 6 страница Илия Божинов. Интервюто е на Георги Коритаров.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини