От х:

Днес в x:

Тържествен ритуал и концерт за Гергьовден в Хасково

    Тържествен ритуал по полагане на венци и цветя се състоя пред паметника на Незнайния войн на площад „Свобода” в Хасково по повод Гергьовден – Ден на храбростта и Българската армия.

    На церемонията присъстваха областният управтител Минко Ангелов, кметът на Хасково Добри Беливанов, командирът на Военно формирование подполк. Николай Александров, депутатът Евгения Ангелова, напусналият вчера парламента Станислав Дечев и други. На площада се бяха насъбрали и малцина други граждани с разперени заради дъжда чадъри, а пред тях реч произнесе командир Александров. „Днес на 6 май, отдавайки почит на Свети Великомъченик Георги Победоносец празнуваме отново тържествено Деня на храбростта и празник на Българската армия. На този светъл християнски празник се прекланямае пред паметта на хиляди наши сънародници, жертвали живота си за свободата, независимостта, обединението и възхода на България.”, заяви подполк. Александров и добави, че Българската армия е в постоянна готовноста за навременни и ефективни действия.

    Честването на празника продължи с концерт на откритата сцена на площада.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Да
      Дари
      23 -8
      13:42, 6 май 2017
      Станислав Дечев да бяга от Хасково,не го искаме.
    • 2
      Дж
      Джони
      7 -3
      16:47, 6 май 2017
      Я тоя тъпак Светльо Везев и той ли е там истински Бай Ганьо.
    • 3
      Ва
      Василев
      2 -3
      08:11, 7 май 2017
      Браво Билянче.Само така.Скромно,не парадирай като останалите.Върши си като пчеличка работата.Виждам добро бъдеще за теб след години,може и 4-ри.Сещай се.Не обръщай внимание на глупостите изписани за теб.Културна,възпитана и кадърна,какво повече се иска.
    Последни новини