От х:

Днес в x:

Теодосий Спасов с Джаз линия идва на феста през септември, фънк младоци -черешката на тортата

Изображение 1 от 2

  Част от програмата за 21-то издание на Хасково джаз през септември е вече ясна. Тази година джазовата седмица започва на 25 септември, а финалната музикална точка ще бъде сложена пет дни по-късно.

  Организаторът на феста Димитър Русев -Мутата вече повдига информационната завеса за имената на някои от участниците.

  На 28 септември на сцената на театъра в Хасково за пореден път се включва във фестивала виртуозният Теодосий Спасов. През годините прославилият българските ритми по света кавалджия е гостувал на няколко пъти в рамките на Хасково джаз.

  В предстоящото издание Теодосий Спасов ще участва с не по-малко популярните музиканти от проекта Джаз линия, чийто създател е заедно с Веселин Койчев.

  Участие на Фестивала вече е потвърдила и фънк групата Soul B moll. Младоците развиват успешно кариерата си и със сигурност ще донесат много позитивизъм с прощъпулника си на Хасковския фест.

  Иван Йорданов-саксофон, Мартин Бодуров-тромпет, Момчил Косев-китара и вокал, Александър Васев-клавишни, Светлин Стайков-бас
  Виктор Викторов-ударни и беквокалистките: Божана Спасова, Славина Калканджиева и Миглена Русева участват в последния ден на фестивала, на 30 септември пред Младежкия център.

  Красимира Славова

  Източник: Haskovo.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Последни новини