От х:

Днес в x:

Хеброс остава без президент?

Иван Димитров
Харманлийският футболен клуб "Хеброс" може да остане без президента си Маргарит Петров, след като влезе в сила новоприетият закон за конфликт на интереси.
Това е казусът, който в момента се коментира из футболните среди на Харманли. Никой все още не е наясно с неговите тълкувания, включително и от централата на БФС в Пловдив.
На провелото се в четвъртък заседание на Управителния съвет на клуба имаше дискусии по този въпрос. Първата точка от дневния ред бе отчета на президента за миналата година, а втора - гласуване на новия бюджет. Те обаче не предизвикаха толкова дебати, както последната, която се коментираше в присъствието на юрист. Според закона Маргарит Петров не може да бъде общински съветник и президент на клуба, едновременно.
Управителният съвет на футболния клуб ,,Хеброс 1921" още не е наясно как ще реагира при създалата се ситуация. Изчакват компетентното мнение на специалистите, които да се произнесат по казуса.
Съветникът и президент на клуба Маргарит Петров е по-склонен да се занимава с обществено-политическа дейност като общински съветник

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини