От х:

Днес в x:

Само 6 кандидат-митничари изкретаха документално в конкурса за 7 щата

Само шестима са успели да преминат първата част от конкурса-документалния прием, обявен от Митница Бургас за началник-смени на ГКПП Лесово и ГКПП Капитан Андреево. Обявените места от Агенция Митница бяха общо седем-3 щата за пункта при Лесово и 4-ри за този при село Капитан Аднреево.

От шестимата кандидат-митничари, който продължават надпреварата, пет са жени.

Петима са преминалите документалната бариера за двете началнически позиции в Бургаското митническо звено-по една на Ж.П. Гара Свиленград и МП Нефтопристанище -Бургас. И в тази надпревара прави впечатления високият брой на жените, които посягат към нелеките ръководни постове. Митнически пункт Ж.П. Гара Свиленград е доста напрегнато работно място заради опитите на мигрантите да влизат нелегално у нас, прикачени, качени и укрити във влаковете, идващи от Турция, които минават пред свиленградската гара. Следващата стъпка за допуснатите кандидати от първия етап е практическият изпит, който ще се проведе на 27 март в Бургас.

При успешно издържан практически изпит, кандидатите ще бъдат предварително уведомени писмено чрез електронна поща или устно по телефон за следващия етап - изследване за професионална и психологическа пригодност. Кандидатите, които след извършване на изследването за професионална и психологическа пригодност не са преминали елиминаторния праг на етапа, няма да бъдат допуснати до следващия заключителен етап от конкурсната процедура – интервю.

  Красимира Салвова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ми
    Минков
    4 0
    10:58, 24 мар 2017
    Вече не останаха балами да се кандидатират за митничари... Кадровичката на агенцията не може да попълни празните места и пращат камондировани.... Некадърна политика!
Последни новини